עבור לתוכן

מה צריך על מנת לבנות משחק ברמה של פיפא???

Featured Replies

פורסם

הם לוקחים 300 שקלים על משחק בגלל שהם יכולים.

הם מרוויחים הרבה יותר על כל משחק שנמכר.

רוב העבודה היא בטח על סריקת הפנים של כל השחקנים.

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מניח שהם משתמשים באותו מנוע, רק משנים כמה דברים(שינויים נורא קטנים).

רוב העבודה זה החלק של הכדורגל, כלומר, עדכון השחקנים והקבוצות.

פורסם

האמת, הם דווקא השתפרו מאוד בשנים האחרונות. נדמה לי שהם גם עזרו במימון כמה מחקרים בנושאי motion capture (אגב, יש להם את אחד המאגרים הכי גדולים בעולם של motion capture בנושאי ספורט)

פורסם
  • מחבר

איך קוראים למנוע???

פורסם

אתה לא מתייאש?

פורסם

קוראים לו: dorons engine.

פורסם
  • מחבר

והוא טוב???

פורסם

הכי טוב

פורסם

אם תסתכלו על זה כך, ea היא מונופול קטן בתחום המשחקים , בעיקר במשחקי הספורט :cool2:

פורסם

"ציטוט של דוד הכי טוב" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי בנאדם..... ;D

פורסם
  • מחבר

Burton

המנוע dorons engine הוא הכי טוב???

פורסם

אתה לא קולט שצוחקים עליך נכון?

פורסם
  • מחבר

מה?

פורסם

אם אתה רוצה עזרה בנושא הזה, כדאי לך להתחיל לעשות מחקר עצמאי באינטרנט ולראות מה יש... פה כנראה לא תקבל עזרה..

ומה נראה לך ? EA זה חברה מסחרית, הם לא מפרסמים יותר מדי פרטים על מאחורי הקלעים של המשחקים שלהם ובטח לא על המנועים הגרפיים, שלמיטב ידעתי הם מפתחים בעצמם...

לפי מה שקראתי פה, אין לך סיכוי כלכך לבנות / לעשות משהו שמתקרב למשחק, הסיכוי היחידי שלך זה לחפש באינטרנט על מנועי משחקים קיימים ולשנות אותם...

למשל, בשביל משחק כמו פיפא עדיף לך לקחת מנוע קיים כמו של HALF-LIFE 2, או QUAKE או משחק דומה שיש לו אפשרות של כתיבת MOD (הרחבות), ולהשתמש במנוע שלו להצגת הגרפיקה והכל, ואז אתה פשוט צריך רק להוסיף את הלוגיקה של השחקנים ואת הצורות...

פורסם

מה  צריך  על  מנת  לבנות  משחק  ברמה  של  פיפא???

אתה אח של sorek_1 נכון? איזה יופי. איחוד של כל משפחת "1" על גבי HWZONE. מחמם את הלב ממש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים