עבור לתוכן

מה צריך על מנת לבנות משחק ברמה של פיפא???

Featured Replies

פורסם

מה צריך על מנת לבנות משחק ברמה של פיפא???

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוח

פורסם

מוח

:lol: :lol: :lol:

פורסם

לא יפה לרדת עליו...

אתה צריך אחד משני דברים:

1. להיות חבר של 2500 מתכנתים טובים בני ז**ה שיהיו מוכנים להקדיש שלוש שנים בשביל לבנות לך משחק כזה...

2. להיות מלייאן ממש כדי לשם להם

אתה זה ששאלת על המנוע?

נ.ב- אמרתי את זה ואני אגיד עוד פעם... לא יפה לרדת על n00bs, זה שזה משעשע זה סיפור אחר

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

מוח

תקציב של כמה מיליונים

צוות מוכשר

הרשימה המלאה שמורה אצל EA

פורסם

מה שאני יכול להגיד שזה שהמתכנתים והפרופסורים של EA הם נורא מוכשרים ויעילים אבל בכדורגל אין להם טיפת הבנה.

פורסם
  • מחבר

ואיזה מנועים צריך בשביל זה???

פורסם

המנועים של EA או מנועים שהם קנו מחברה אחרת בשביל להשתמש בהם

פורסם

אני מציע לך לא לקפוץ ישר למים. תתחיל לתכנת ב2D- רק נקודות אדומות וכחולות שרצות על המסך ומתפקדות כשחקנים, עוד נק לבנה שתסמן את הכדור ובלי שוערים. תתחיל גם עם מסירות פס פשוטות. כשתעשה את זה, תוכל לשפר קצת את הגרפיקה שלא יהיו נק'. ככה תוסיף עוד ועוד דברים עד שתסיים. זה יכול לקחת הרבה זמן עם מתכנת אחד ובלי תקציב וכו.

פורסם

סורק???

חזרת!!! ;D

המנועים של EA או מנועים שהם קנו מחברה אחרת בשביל להשתמש בהם

אני חושב ש-EA היום זה בעיקר הנהלה

הם פשוט קונים את כל מה שזז

פורסם
  • מחבר

כן, אבל איזה מנועים צריך..........

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

מה זה איזה מנועים צריך. לכל משחק יש מנוע אחד והוא יהייה זה שאתה בונה אותו.

ועוד משהו, שאלת שאלה, לא עברו 20 דקות, וכבר אתה שואל אותה שאלה שוב פעם? חבל שינעלו לך את התראד.

פורסם

מנוע הוא החלק שמניע את הכל במשחק.

הוא מניע את "העולם" סביבך, הוא מניע את השחקנים מולך והוא עושה את כל העבודה בעצם. מנוע טוב הוא התבונה המלאכותית של השחקנים.

לאחר שיש לך מנוע טוב הפעולה ממש לא מסובכת, כל מה שצריך זה את הגרפיקה ועוד כמה שיפורים וזהו.

הבעיה מתחילה כאשר כל גרסת פיפא חדשה השחקנים יכולים לעשות עוד משהו, וההעולם יכול לזוז בצורה שונה, בגלל צריך מתכנתים, בשביל ללמד את המנוע לעשות דברים חדשים.

פורסם

מנוע הוא החלק שמניע את הכל במשחק.

הוא מניע את "העולם" סביבך, הוא מניע את השחקנים מולך והוא עושה את כל העבודה בעצם. מנוע טוב הוא התבונה המלאכותית של השחקנים.

לאחר שיש לך מנוע טוב הפעולה ממש לא מסובכת, כל מה שצריך זה את הגרפיקה ועוד כמה שיפורים וזהו.

הבעיה מתחילה כאשר כל גרסת פיפא חדשה השחקנים יכולים לעשות עוד משהו, וההעולם יכול לזוז בצורה שונה, בגלל צריך מתכנתים, בשביל ללמד את המנוע לעשות דברים חדשים.

נשמע מסובך לאללא.......עכשיו אני מבין למה EA לוקחת על המשחק קרוב ל300 שקל :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים