פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים ברוך הבא לפורום תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מה הכוונה מנוע גרפי?נראה לי הוא התכוון לכרטיס מסך, למרות שגם אני לא הבנתי בהתחלה.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אתה רוצה נוע גרפי כדי ליצוק משחק א משהו כזה? כי זאת משמעות המילה של מנוע גרפי ורק מפתחי משחקים משתמשים בזה וזה עולה אלפי דולרים או שאתה אוצה כרטיס מסך?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים ID שיחררו את המנוע של Quake3 לציבור עד כמה שידוע לי (public source).זה אומר שהוא חופשי (לשימוש פרטי בלבד אני מניח).אפשר גם ליצור מוד על המנוע של HL/HL2.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים ישן, משנת 2000אתה יכול ליצור משחק שירוץ על הכי גבוה על מלא מחשבים ממוצעים עם gf4mx אבל אף אחד לא יסתכל עליו
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מישהו הבין אם הוא מדבר על כרטיס מסך או מנוע גרפי של מיחשקים (UNREAL לדוגמה) ?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים הוא מדבר על מנוע גראפי של משחקים ...אבל כמו שזה נראה לי , אני לא חושב שהבחור כאן יבין מה זה מנוע גראפי גם אם אחד כזה יגיע לידיו עם הוראות התקנה בעברית .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.