פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים הכל בכותרת..אני צריך המלצה לתוכנת טורנט שתהיה מהירה ונוחה לשימוש... תודה
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים השתמשתי כמה זמן ב Azureus ונמאס לי ממנה כי היא מאטה לי את המחשבעברתי ל BitComet ועכשיו אני מרוצה
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים גם אני עזבתי את האזורוס, אבל לטובת ABC.http://pingpong-abc.sourceforge.net
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים למה להשתמש בקליינטים מנופחים שאוכלים לכם משאבים? תנסה את utorrent , קליינט פצפון (בסביבות ה90K!) שיש בו כל מה שאתה יכול לרצות מתוכנת ביטורנט , ולא תרגיש אותו בכלל מבחינת משאבים
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים BITCOMETעברתי מהאזוראוס (אחרי תקרית "באג 100% CPU")ומרוצהאני עכשיו נותן ניסיון ל Utorrent נראה מה התוכנה שווהלמרות שאני אשאר עם הCOMET (אבל תמיד טוב שתהיה תוכנת גיבוי)
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים למה להשתמש בקליינטים מנופחים שאוכלים לכם משאבים? תנסה את utorrent , קליינט פצפון (בסביבות ה90K!) שיש בו כל מה שאתה יכול לרצות מתוכנת ביטורנט , ולא תרגיש אותו בכלל מבחינת משאבים מצטרף להמלצה ! פשוט מורידים קובץ של 90KB ומפעילים את התוכנה , ללא צורך בתקנה .צריכת המשאבים שלה מינימלית.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני גם ממש מרוצה מABC לא לוקחת הרבה משאבים מהירה ונוחה!מומלץ!הורדתי אותה לאור ההמלצות אך היא איטית רצח אצלי! (ב-24 שעות היא הורידה לי 5 MB).מהן ההגדרות המומלצות בה? (יש לי 750Kb מהירות גלישה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.