פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אני מחפש כבר מלא זמן ולא מצליח למצוא בשום מקום אם למישהוא יש את הדרייבר תשישלח לי בדחיפות תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר אלווי שהיתי יודעה,הדבר היחידי שרשום על המצלמה זה החברה אני גם לא יודעה מי היבואן בארץ של החברה הזאתזה הדגם מצלמה + מיקרופון מובנה אם זהאנה מצאתי את הדגם :GPT I-CAM 140[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אני מנחש שיש לך את המצלמה שיש גם לי..חיפשתי שנים ולא מצאתי דרייבר חדש מעודכן ותואם...תנסה לחפש בגוגלtwinkle camדרך אגב.. זו מצלמה לבנה עם כחול כזה על הצדדים? רק בשביל להיות בטוח...
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים גם לי יש...אבל הכי עדכני שיש לי זה הדיסק...ואגב למה אתה צריך זה רק מצלמת רשת.... לא יהיו לך שיפורים או דבריםאם אתה צריך בשביל תוכנות עריכה וצילום יש אחרות..
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר אני צריך את רק לאינטרנטפשוט חבר נתן לי את המצלמה ,ולא לא היה את הדיסקאז עכשיו אני מחפש את דרייברים כמו מניאק
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים ניסית להתקין אותה בלי דריברים??אני חושב שזה יעבוד .. שחק עם ההגדרות של מנהל ההתקנים שמה..
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים זה לא יעבוד. אני מכיר את המצלמה הזאת, אם אין לך את דיסק הדרייברים אתה מוזמן לזרוק אותה לפח, כי לא תמצא אותם באינטרנט. למעשה, כל איזכור למצלמת אינטרנט של GPT קיים אך ורק במדינת ישראל... :
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים זה לא יעבוד. אני מכיר את המצלמה הזאת, אם אין לך את דיסק הדרייברים אתה מוזמן לזרוק אותה לפח, כי לא תמצא אותם באינטרנט. למעשה, כל איזכור למצלמת אינטרנט של GPT קיים אך ורק במדינת ישראל... : אתה ממש אוהב לעזור אהה?? יש לי תדיסק... אפשר לשלוח לך אותו איכשהו השאלה עם יעבד ככה.??
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר אתה ממש אוהב לעזור אהה??יש לי תדיסק... אפשר לשלוח לך אותו איכשהו השאלה עם יעבד ככה.??כמה זה לוקח(מגה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.