פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אשמח לקבל עדכון אם תוקן / יתוקן הבאג המעצבן של מוזילההמסרבת לבצע את הפקודות הבסיסיות כל כך של "העתק, צרף"אני מניחה שזה מופיע אי שם באתר של מוזילה אבל אני מתקשה בטקסט האנגלי.אשמח לעזרה.שאלה נוספת. האם קיימת גרסה של מוזילה שפועלת על סיסטם 8.5?בתודה מראש
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים שלום וברוכה הבאה לפורום אשמח לקבל עדכון אם תוקן / יתוקן הבאג המעצבן של מוזילה המסרבת לבצע את הפקודות הבסיסיות כל כך של "העתק, צרף" אני מניחה שזה מופיע אי שם באתר של מוזילה אבל אני מתקשה בטקסט האנגלי. אשמח לעזרה. הנושא כבר נידון בעבר בפורום, כדאי לך להשתמש באופציית החיפוש של הפורום -> כדי למצוא את הדיון הזה, סימנתי את פורום מק בלבד, כתבתי את מילות המפתח "מוזילה" ו-"באג", והגדלתי את טווח החיפוש ל-300 ימים. פשוט :-) שאלה נוספת. האם קיימת גרסה של מוזילה שפועלת על סיסטם 8.5? Mozilla 1.0 Release Candidate 3 אמורה לתמוך גם ב-OS 8.5, אבל לא ניסיתי את זה בעצמי. אני לא רואה הרבה סיבות לעבוד עם גירסה כל כך ישנה של MacOS. תני לי לנחש, העברית הצולעת של OS 9.x וחוסר העברית ב-OS X זה מה שגורם לך להמשיך עם OS 8.5? Prog.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר תודה על התשובהלגבי סיסטם: אני עובדת על 9.2 אבל יש לי עוד עמדה ישנה מבוססת סקזי שלאניתן להתקין עליה סיסטם מעבר ל - 8.6שוב תודה על התשובההולכת לחפש
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר זה דיון ישן נושן שאני מכירה טובכי זאת אני בניק ישןהיימה שלומך?קיוויתי שיש חידושים והמצאותהיה נדמה לי ששמעתי שמוזילה הבטיחו תיקון באוגוסט השנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.