פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר כלומר אוכל להשתמש בו כבר עכשיו???? כי הורדתי אותו,ויסית אותו??? הוא יציב??? ובמה אתה משתמש,NOD או Kaspersky???
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים כן אתה יכול להשתמש עכשיו בבטא של kav , ניסיתי אותו , אני משתמש ב-kav נכון לעכשיו.אל תהפוך את הדיון לצ'אט פרטי שלך ..
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר עברו כבר 4 שעות! חובה הקפצה! כי אני בדילמה אם להתקין את הביטא או לא והאם הוא בכלל יציב?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים ערכתי את ההודעה האחרונה שלי כי אתה חוטף את הדיון והופך את הפורום לצ'אט פרטי שלך ! רוצה לקבל תשובה ? תפתח ת'רד ותרכז את כל השאלות שלך שם ! במקום לשאול שאלות טיפשיות תוריד את הבטא ותנסה לבד ! אל תשאל איך היא ואם היא יציבה ! פשוט תוריד ותבדוק לבד!קישור להורדת הבטא :www.google.co.il
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים כי אני בדילמה אם להתקין את הביטא או לא והאם הוא בכלל יציב? לא מומלץ להשאיר גירסאות בטא זמן רב במחשב! כי עם הזמן צצות כל מיני בעיות. תישאר עם מה שיש לך הכי בטוח!
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים נכון ! ועם הבעיות והבאגים אתה פונה לקספרסקי כדי שהגירסא הסופית לא תגיע איתם !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.