עבור לתוכן

מתלבט מאוד בין הIPod nano 4GB החדש לבין iRiver h10 5/6GB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש עוד סיבה שמישהו יקנה את הנאנו חוץ מהעיצוב?? :nono:

אין לו ממש הרבה אפשרויות, ועל כל תוספת אתה צריך לשלם הרבה, לפעמים יותר מכמה שהמכשיר עצמו עולה.

גם האייריבר מעוצב יפה לדעתי. ויכול להיות שבאמת הנאנו יותר מידי קטן?

בכל אופן אני מנסה לברר איך אפשר להזמין מecost לארץ אם בכלל אפשר... מישהו יכול לעזור לי? liquidforce - איך אתה קנית מהם?

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להגיד לך תאמת אני בכלל לא מתלהב מהעיצוב של האיפוד נאנו אולי ה-IPOD מפורסם בגלל העיצוב זה היה עיצוב יפה כשרק הציגו אותו כיום יש נגנים הרבה יותר יפים ה-H10 לדוגמא אבל עיצוב זה לא הכי חשוב אתה משלם המון כסף על נגן שאין בו אפילו רדיו ובשביל לקבל את זה אתה צריך להשקיע עוד 250 ש"ח והנאנו גם נשרט די מהר ואח"כ עוד מלא כסף על תיקון לך על ה- H10 איכותי יותר עם יותר זיכרון 5GB לעומת 4GB ש האייפוד נאנו והרבה יותר זול

פורסם

אבל יש את העניין של פלאש מול HD

פורסם
  • מחבר

אוקי אז נראה לי נעזוב את האייפוד או אייריבר טוב ממנו בהכל.

עכשיו עוד שאלה צצה, איזה אייריבר כדאי?

פורסם

אם אמרת ש5/6 ג'יגה יספיקו אז תיקח אחד מהם

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם... רק אני ממש לא מסתדר עם ecost מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

אל תקנה בארה"ב IRIVER!!!

גרסאות אמריקאיות הן מסורסות

פורסם
  • מחבר

איך הסירוס מתבטא?

אתה יכול להמליץ לי על דרך לקנות מאירופה?

אני לא עומד לנסוע לשום מדינה באירופה בזמן הקרוב, יש לך אולי איזה אתר שאיכשהו אפשר להזמין ממנו לארץ והמחיר בו סביר?

עריכה: משהו מוזר באתר http://www.mobilityguru.com

רשום שאין רדיו ואין מקליט קול, זה נכון?

[attachment deleted by admin]

פורסם

הסירוס מתבטא בכך שהוא לא משמש ככונן נייד אבל אפשר לתקן את זה ע"י UMS TRICK אבל עדיף כבר לקנות ישירות ארופאי וזהו

וארופאי זה לא מחייב קניה מאירופה אבל בארה"ב קשה למצוא ארופאים אם בכלל יש

באירופה המחיר לא כל כך זול יחסית לארץ (או שני טועה?) עדיף תקנה בארץ

פורסם

אמממ

שמע...אני קצת מפחד מהנאנו....למרות שהוא חמוד....וזה האייפוד היחידי שהייתי מסכים שיהיה לי....הוא נראה לי נורא שביר..והוא קצת קטן מידי גם לטעמי...לא יודע...

בכל מקרה...במחיר של הנאנו 4 ג'יגה (250 דולר) אתה יכול לקנות לך IAUDIO X5 פשוט 20 ג'יגה עם בטריה רגילה....או אם אתה רוצה נגן לא צבעוני אתה יכול ללכת על הM5 (219 דולר) או אפילו אייפוד דור 4 שהמחירים שלו צנחו (רק אם אתה חייב אייפוד חח)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להמליץ לי על דרך לקנות מאירופה?

אני לא עומד לנסוע לשום מדינה באירופה בזמן הקרוב, יש למישהו אולי איזה אתר שאיכשהו אפשר להזמין ממנו לארץ והמחיר בו סביר?

ועכשיו שאתה מעלה אתה זה, iaudio טוב כמו האייריבר?

פורסם

כן

פורסם

יש לי נאנו 4 ג'יגה ממש לא שביר, נפל כבר כמה פעמים (אני רוכב/רץ איתו), שמים מדבקת סיליקון על המסך ונפתרה בעיית השריטות.

אני מרוצה מאוד ממנו, אני פחדתי לקחת נגן עם HD בגלל הרכיבות/ריצות ובינתיים זה משתלם

פורסם

יש לי נאנו 4 ג'יגה ממש לא שביר, נפל כבר כמה פעמים (אני רוכב/רץ איתו), שמים מדבקת סיליקון על המסך ונפתרה בעיית השריטות.

אני מרוצה מאוד ממנו, אני פחדתי לקחת נגן עם HD בגלל הרכיבות/ריצות ובינתיים זה משתלם

צודק. לריצות עדיף נאנו. אבל למי ששומע הרבה גם חוץ מריצה.רכיבה עדיף לקנות X5 טוב ולהשקיע עוד 300 שקל בנגן פלאש קטן...

אני פשוט רץ עם הרדיו של הטלפון...

פורסם

באמת תלוי מה השימוש שלך איתו, לדוגמא לריצות עדיף נאנו.

אם אתה סתם מתכוון להתעצל ולשבת בבית :sleep: קנה את הנגן HD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים