עבור לתוכן

מתלבט מאוד בין הIPod nano 4GB החדש לבין iRiver h10 5/6GB

Featured Replies

פורסם

אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל.

מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה.

מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי.

האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד.

אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב.

2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום.

חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט.

בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה משהו שיכול להגביל אותי אם אני למשל מוריד שירים מבלי לשלם דרך הקאזזה? (ואח"כ אני קונה את הדיסק אם אני אוהב) יכול להיות שזה לא ינגן שירים מסויימים או משהו כי יש למכשיר הגנה מסויימת?

תודה מראש

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, אין הגבלה בקשר לשירים, אממממממ.....זה הכל תלוי מה התקציב שלך......נאנו עם 4 ג'יגה עולה 1650 ש''ח בערך, שבמחיר הזה אתה יכול לקנות איזה h320 מצויין.....אבל אם התקציב עד משהו כמו 1250 אז אם אתה מעדיף נפח על פני עיצוב אז זה הh10

פורסם
  • מחבר

בקשר למחיר של האייפוד, אני קונה את זה בארה"ב ששם המחיר נמוך באיזה 550 ש"ח מבארץ.

הרבה שוללים קניה של אייפוד בארץ בגלל המחיר. בארה"ב זה לא ככה.

ההבדל בין האייריבר בארה"ב לבין בארץ הוא באיזה 150 ש"ח סה"כ.

פורסם

על מה אתה מדבר? האייריבר בארה"ב עולה גרושים! רק לפני שבועיים קניתי לא פחות משלושה כאלו כמתנה לחג.

http://www.ecost.com/ecost/shop/detail.asp?DPNo=593620&wt.mc_id=EWB07874&adcampaign=email,EWB07874

169$ ל H10 6GB.. לא תמצא מחיר זול יותר, ובטח שלא אייפוד במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

באמזון זה יותר יקר ב-40$

בכל מיקרה, מה אתה אומר על הנגן שקנית?

הוא עדיף על האיפוד החדש?

מה אתה ממליץ לי?

אשמח לקבל כמ שיותר תגובות - גם אם יש מישהו שקנה איפוד ננו ויכול לחלוק את דעתו.

תודה

פורסם

אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל.

מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה.

מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי.

האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד.

אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב.

2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום.

לא הייתי אומר את זה

אולי חברה אחת הכי מוכרת בשוק והשניה פחות

חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו זה רק זן מיקרו בלי טאץ, אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט.

בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה משהו שיכול להגביל אותי אם אני למשל מוריד שירים מבלי לשלם דרך הקאזזה? (ואח"כ אני קונה את הדיסק אם אני אוהב) יכול להיות שזה לא ינגן שירים מסויימים או משהו כי יש למכשיר הגנה מסויימת?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להבין מה אתה ממליץ

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הנאנו בלי לחשוב פעמיים.

אבל עם זה, הייתי מחכה עוד קצת לשמוע עוד תגובות מהקונים (בעיקר בפורומים של אפל) כי עד כמה שידוע לי הנאנו עדיין לא מושלם ואני לא יודע עד כמה התמיכה מצד ידע תתן את המענה.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הH10

בעצמך אמרת שתמיד ראית אותם כהכי טובים

אז תשאר עם המחשבה הזאת ותקנה

הנאנו נשרט מהר שזה חיסרון לא קטן

פורסם

אחי לבן דוד שלי יש את הנאנו זה פשוט חיה לא נורמלית

הוא כל כך יפה

ואלא אם כן אתה דיג'י שצריך 40 גיגה של שירים אתה לא נראה לי תמלא אפילו את ה 4 גיגה של הנאנו (כמה שירים אתה שומע בתכלס?)

בקשר לזה שהם נשרטים נראה לי שתחכה איזה שבוע שאפל יפיצו את הדגמים "המשופרים"

אני לא יודע מה התקציב שלך ואיך הביצועים של השני

אני רק יודע שהנאנו פשוט מגניב בצורה לא נורמאלית

בהצלחה ותתחדש :xyxthumbs:

פורסם

באמת מעניין...

מה התקציב?

פורסם

אל תעשה מ4 ג'יגה כל כך הרבה...

זה יכול להתמלא בשניה.

פורסם

גם אם תכלס שומעים רק 2 ג'יגה אז עדיף לקחת 20 ג'יגה שיהיה עוד וגם תמונות תופסות לא מעט מקום

פורסם
  • מחבר

קראתי כאן בפורום באמת על המינוס הגדול של הנאנו - המסך נשרט בקלות עד כדי כך שאי אפשר לראות את שם השיר, ועוד למרות שהבעיה היא בכל האייפוד נאנו, צריך לשלם על התיקון סכום גדול של 145$ לתיקון המסך (גנבה!).

התקציב שלי הוא 300$

אני באמת רואה שהאייריבר H10 בecost זול במיוחד- 169$, אבל איך אני קונה משם (איך משלמים? הם שולחים גם לארץ או משהו?)

פורסם

בקיצר.....אם את מוכן לקנות אותו במחיר כזה רק בגלל העיצוב וזהו אז את הנאנו (ולדעתי פראייר מי שקונה אותו רק בגלל העיצוב) לh10 יש יותר מקום וזול ממנו בהרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים