עבור לתוכן

Ipod mini Vs Ipod nano

Featured Replies

פורסם

ברור שהנאנו מבוסס על פלאש, וזה בעצם כל הייחוד שלו חוץ מזה שהוא דק .

זה היתרון המשמעותי שלו.

אך בכל זאת הוא לא משתלם בכלל !

בין האייפוד מיני לנאנו, אם כך הנאנו משתלם לחלוטין!

ובתור נגן MP3 גם ככל הנראה.

למרות שאני בכלל לא מחבב את האייפודים...

הנאנו אבל הפתיעה אותי לטובה!

פורסם

מישהו אמר שהם יחליפו בגלל שריטות ???

לא נראה לי הגיוני ? אתה מוכן לנמק ? מי אמר מתי ואיפה ?

פורסם
  • מחבר

בחנתי היום את הנאנו של חבר שלי ואכן הוא מדהים גם בעיצוב שלו, כמה שהוא דק זה פשוט לא יאמן, וגם בגלל המסך הצבעוני שלו

וכל שאר החידושים.. אבל, החלטתי ללכת על האייפוד מיני למרות הכול, אני פשוט מכיר את עצמי ואני יודע שאני לא אצליח לשמור

על מכשיר כזה עדין וזה פשוט לא שווה שאחרי שתי נפילות על הרצפה הוא יהרס לי טוטאל..

בכל אופן, תודה על העצות של כולם עזרתי לי מאוד.

(נ.ב

יתרון אחד שאף אחד לא הזכיר פה זה שבגלל הזיכרון של הנאנו שונה משל קודמיו אין בו קפיצות כשהמכשיר מקבל

מכה..)

פורסם

בחנתי היום את הנאנו של חבר שלי ואכן הוא מדהים גם בעיצוב שלו, כמה שהוא דק זה פשוט לא יאמן, וגם בגלל המסך הצבעוני שלו

וכל שאר החידושים.. אבל, החלטתי ללכת על האייפוד מיני למרות הכול, אני פשוט מכיר את עצמי ואני יודע שאני לא אצליח לשמור

על מכשיר כזה עדין וזה פשוט לא שווה שאחרי שתי נפילות על הרצפה הוא יהרס לי טוטאל..

בכל אופן, תודה על העצות של כולם עזרתי לי מאוד.

(נ.ב

יתרון אחד שאף אחד לא הזכיר פה זה שבגלל הזיכרון של הנאנו שונה משל קודמיו אין בו קפיצות כשהמכשיר מקבל

מכה..)

באף אחד אין קפיצות, פשוט בטלטלות לנאנו לא יקרה כלום כי הוא מבוסס פלאש ולא HDD.

פורסם

הממ.. שכחתם לציין את העובדה, שאם מישהו מחפש נגן הגון לריצות (כמוני), אז ה- Nano היא הבחירה הטובה (והיפה) ביותר בשוק, ואם תשיג אותו מחו''ל אז זה בכלל משתלם.

פורסם

(נ.ב

מכה..)

אמרו-פלאש

פורסם

הממ.. שכחתם לציין את העובדה, שאם מישהו מחפש נגן הגון לריצות (כמוני), אז ה- Nano היא הבחירה הטובה (והיפה) ביותר בשוק, ואם תשיג אותו מחו''ל אז זה בכלל משתלם.

זה לא הבחירה הטובה ביותר

אם מספיק לך ג'יגה אז יש נגנים טובים ממנו עם נפח קטן יותר לאלה שלא צריכים 4

פורסם

אבל אם אני לא טועה מדברים פה על נפחים גדולים(4GB ומעלה )

פורסם

תראה את הכותרת

לא דובר על יותר מ4 ג'יגה

פורסם

צודק יש גם גירסת 2GB

אבל עדיין אתה דיברת על 1GB בלבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים