פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים ברור שהנאנו מבוסס על פלאש, וזה בעצם כל הייחוד שלו חוץ מזה שהוא דק .זה היתרון המשמעותי שלו.אך בכל זאת הוא לא משתלם בכלל !בין האייפוד מיני לנאנו, אם כך הנאנו משתלם לחלוטין!ובתור נגן MP3 גם ככל הנראה.למרות שאני בכלל לא מחבב את האייפודים...הנאנו אבל הפתיעה אותי לטובה!
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מישהו אמר שהם יחליפו בגלל שריטות ???לא נראה לי הגיוני ? אתה מוכן לנמק ? מי אמר מתי ואיפה ?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר בחנתי היום את הנאנו של חבר שלי ואכן הוא מדהים גם בעיצוב שלו, כמה שהוא דק זה פשוט לא יאמן, וגם בגלל המסך הצבעוני שלווכל שאר החידושים.. אבל, החלטתי ללכת על האייפוד מיני למרות הכול, אני פשוט מכיר את עצמי ואני יודע שאני לא אצליח לשמורעל מכשיר כזה עדין וזה פשוט לא שווה שאחרי שתי נפילות על הרצפה הוא יהרס לי טוטאל..בכל אופן, תודה על העצות של כולם עזרתי לי מאוד.(נ.ביתרון אחד שאף אחד לא הזכיר פה זה שבגלל הזיכרון של הנאנו שונה משל קודמיו אין בו קפיצות כשהמכשיר מקבלמכה..)
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים בחנתי היום את הנאנו של חבר שלי ואכן הוא מדהים גם בעיצוב שלו, כמה שהוא דק זה פשוט לא יאמן, וגם בגלל המסך הצבעוני שלווכל שאר החידושים.. אבל, החלטתי ללכת על האייפוד מיני למרות הכול, אני פשוט מכיר את עצמי ואני יודע שאני לא אצליח לשמורעל מכשיר כזה עדין וזה פשוט לא שווה שאחרי שתי נפילות על הרצפה הוא יהרס לי טוטאל..בכל אופן, תודה על העצות של כולם עזרתי לי מאוד.(נ.ביתרון אחד שאף אחד לא הזכיר פה זה שבגלל הזיכרון של הנאנו שונה משל קודמיו אין בו קפיצות כשהמכשיר מקבלמכה..) באף אחד אין קפיצות, פשוט בטלטלות לנאנו לא יקרה כלום כי הוא מבוסס פלאש ולא HDD.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים הממ.. שכחתם לציין את העובדה, שאם מישהו מחפש נגן הגון לריצות (כמוני), אז ה- Nano היא הבחירה הטובה (והיפה) ביותר בשוק, ואם תשיג אותו מחו''ל אז זה בכלל משתלם.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים (נ.ביתרון אחד שאף אחד לא הזכיר פה זה שבגלל הזיכרון של הנאנו שונה משל קודמיו אין בו קפיצות כשהמכשיר מקבלמכה..) אמרו-פלאש
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים הממ.. שכחתם לציין את העובדה, שאם מישהו מחפש נגן הגון לריצות (כמוני), אז ה- Nano היא הבחירה הטובה (והיפה) ביותר בשוק, ואם תשיג אותו מחו''ל אז זה בכלל משתלם.זה לא הבחירה הטובה ביותראם מספיק לך ג'יגה אז יש נגנים טובים ממנו עם נפח קטן יותר לאלה שלא צריכים 4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.