פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים באופן חד פעמי החלטתי לקנות משחק ולא להוריד. החלטתי שblack and white 2 שווה את זה. אבל מתי זה יוצא בישראל? לפי מה שהבנתי זה יצא באירופה לפני שבוע... אבל זה לא עוזר... דרך אגב אם מישהו מכיר חנות שכבר מתחילה למכור שימסור לי את שמה בבקשה!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לדעתי אתה מחליט את זה על המשחק הלא נכון..אם יש לך כרטיס קול של קריאטיב תצפה לבעיות נוראיות (קריסה מוחלטת.. המשחק יעבוד רק אחרי שתתקין [אם תצליח להתקין..] דרייברים בגירסת בטא שכוללים תמיכה ב-OpenAL, וגם אז הסאונד יהיה מקוטע), מה גם שהתייאשתי מהמשחק הזה דיי מהר לאור העובדה שהשליטה בו מעצבנת בטירוף..דרך אגב, אני נשבע בזאת שאני יותר לא קונה כרטיסי קול של קריאטיב, so help me god.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים גם לדעתי בחרת משחק לא נכון לקניה,לדעתי משחק שבאמת שווה לקנות אלא משחקים שחובה סריאל מקורי על מנת לשחק ברשת,כמו BF2, Q4, CSS וכו'..
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים גם לדעתי בחרת משחק לא נכון לקניה,לדעתי משחק שבאמת שווה לקנות אלא משחקים שחובה סריאל מקורי על מנת לשחק ברשת,כמו BF2, Q4, CSS וכו'..
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים גם לדעתי בחרת משחק לא נכון לקניה,לדעתי משחק שבאמת שווה לקנות אלא משחקים שחובה סריאל מקורי על מנת לשחק ברשת,כמו BF2, Q4, CSS וכו'..
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מנוע יפה מאוד, משחקיות על הפנים, המפתחים לא השקיעו שנייה מחשבה ואם רוצים אפשר לתת לקוף(או פרה או אריה או זאב...) לשחק ולסיים אותו ב 12 שעות.מה גם כמו שצינו- אין לו מולטי.מסכנה: או FEAR או BF2 או כל דבר אחר ששווה כסף.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אם הוא רוצה, שיקנה!אני קונה משחקים שאני אוהב. אפילו אם אין להם מצב רב משתתפים.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים חח למה לקנות את המשחק הזה דווקה?לדעתי הוא לא שווה אפילו את ההורדה בכלל לא הורדתי אותו =/משחק יותר טוב ממנו בהרבה לדעתי זה AOE 3 שעוד לא יצא ואני כבר בשלב האחרון זה משחק ששווה הורדה!!!וגם לדעתי אין משחק שצריך לקנות אלה אם כן זה ONLINE ומחייב CD KEY מקורי ושהמשחק יפה כמו CS וכדמוה!!!
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר לא חייב CDKEY מקורי בשביל לשחק black and white 2 ברשת? ויצא כבר קראק חדש שמתאים לגרסא 1.1?ודרך אגב Battlefield 2 משחק גדול אבל המפתחים לא השקיעו שניה ביעילות וביציבות של המשחק. וחוץ מזה אפשר לשחק על שרתים פרוצים - כמו mgamers.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים mgamers זה לא שרת פרוץ =\ הוא כן פרוץ, או כמו שחלק מהאנשים אומרים - "הוא לא בודק סידיקי" בכל מקרה, במקומך הייתי מחכה לQ4, שאמר לצאת ב18 אם אני לא טועה... או שתחכה לFEAR שיצא ב17, יקח להם אולי שבוע אולי יותר להגיע לארץ, ככה שהחופש דיי יתבזבז לך מהבחינה הזאת. אז אם אתה מחפש משהו להעביר איתו את החופש - Battlefield 2 שווה קניה.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים חח למה לקנות את המשחק הזה דווקה?לדעתי הוא לא שווה אפילו את ההורדה בכלל לא הורדתי אותו =/משחק יותר טוב ממנו בהרבה לדעתי זה AOE 3 שעוד לא יצא ואני כבר בשלב האחרון זה משחק ששווה הורדה!!!וגם לדעתי אין משחק שצריך לקנות אלה אם כן זה ONLINE ומחייב CD KEY מקורי ושהמשחק יפה כמו CS וכדמוה!!!אתה יכול לתת לי את הסריאל נמבר שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.