פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אתמול זה התחיל שהדלקתי את האימיול ויצאתי החוצה וכשחזרתי אחרי 3 שעות המחשב לא פעל וגם היום השארתי את האימיול דולק הלכתי לביה"סוכשחזרתי המחשב מכובה עוד פעם מה לעשות?????????????
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים תן מבט אולי קרה משהו למאוור של הספק וכמו שרשום מעליי תבדוק טמפ' אם אתה לא יודע כיצד ניתן לבדוק על ידי התוכנה everest ו speedfan למשל .
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אין קשר לספק כי המחשב פועל בסדר, האימיול מעמיס 100% על המעבד כתוצאה מזה הוא מתחמם אולי לא מספיק לך קירור..
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אני אבדוק טמפ' ואין מצב שהאימיול מעמיס כי המחשב לא מגיע ל50% כשהאימיול פועל נראה לי גם לא מגיע ל30% יש מצב שזה וירוס או סוס טרויאני????
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אני שואל אם זה וירוס כי אני כל הזמן מקבל הודעות בלי תוכן מאחד שקוראים לו ZAMBOR 2
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר הוא שולח לי הודעות באימיול ואולי זה איזה האקר או משהו לא יודע :bash:
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אל תקפיץ,זה לא האקר,האימיול לוקח הרבה משאבים.. תבדוק בהתחלה טמפ', אחרי זה רוגלות וירוסים, ניקוי סידור יעזור
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר תשמע בדקתי רוגלות ניקיתי וירוסים בדקתי אין המאווררים פעולים מצוין כולם המאוורר של המעבד זה TR2 של THERMALTAKE עכשיו אני אבדוק טמפ' ברגע שהEVEREST יירד יש לי מחשב חדש AMD ATHLON 64 3000+ בדקתי עכשיו והCPU לא עובר את 25%
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים יש וירוס מאוד ישן שפעם התשלט על כל המחשבים בעולם ועשה כך,אבל אם נדבקת ממנו כנראה נכנסת לאתר שפעם השרת שלו הודבק בוירוס הזה.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לחבר שלי היתה בדיוק אותה הבעיה, אז מה שהסתבר בסוף זה בגלל שהמגעים של הכרטיס מסך היו מלאים אבק, אז זה משגרם למחשב להיכבה. תבדוק את הכרטיס מסך שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.