עבור לתוכן

המחשב מתכבה מתי שבא לו!!!!

Featured Replies

פורסם

אתמול זה התחיל שהדלקתי את האימיול ויצאתי החוצה וכשחזרתי אחרי 3 שעות המחשב לא פעל וגם היום השארתי את האימיול דולק הלכתי לביה"ס

וכשחזרתי המחשב מכובה עוד פעם מה לעשות?????????????

פורסם

טמפ'?

פורסם

תן מבט אולי קרה משהו למאוור של הספק וכמו שרשום מעליי תבדוק טמפ' אם אתה לא יודע כיצד ניתן לבדוק על ידי התוכנה everest ו speedfan למשל .

פורסם

אין קשר לספק כי המחשב פועל בסדר, האימיול מעמיס 100% על המעבד כתוצאה מזה הוא מתחמם אולי לא מספיק לך קירור..

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק טמפ' ואין מצב שהאימיול מעמיס כי המחשב לא מגיע ל50% כשהאימיול פועל נראה לי גם לא מגיע ל30%

יש מצב שזה וירוס או סוס טרויאני????

פורסם
  • מחבר

אני שואל אם זה וירוס כי אני כל הזמן מקבל הודעות בלי תוכן מאחד שקוראים לו ZAMBOR 2

פורסם
  • מחבר

הוא שולח לי הודעות באימיול ואולי זה איזה האקר או משהו לא יודע :bash: :bash: :kopfpatsch:

פורסם

אל תקפיץ,

זה לא האקר,

האימיול לוקח הרבה משאבים.. תבדוק בהתחלה טמפ',

אחרי זה רוגלות וירוסים, ניקוי סידור יעזור

פורסם
  • מחבר

תשמע בדקתי רוגלות ניקיתי וירוסים בדקתי אין המאווררים פעולים מצוין כולם המאוורר של המעבד זה TR2 של THERMALTAKE

עכשיו אני אבדוק טמפ' ברגע שהEVEREST יירד

יש לי מחשב חדש AMD ATHLON 64 3000+ בדקתי עכשיו והCPU לא עובר את 25%

פורסם

יש וירוס מאוד ישן שפעם התשלט על כל המחשבים בעולם ועשה כך,אבל אם נדבקת ממנו כנראה נכנסת לאתר שפעם השרת שלו הודבק בוירוס הזה.

פורסם

לחבר שלי היתה בדיוק אותה הבעיה, אז מה שהסתבר בסוף זה בגלל שהמגעים של הכרטיס מסך היו מלאים אבק, אז זה משגרם למחשב להיכבה. תבדוק את הכרטיס מסך שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים