עבור לתוכן

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה x800gt ואני לא יודע מה לקחת ?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color

??

פורסם

ATI זה חברה שמתכננת את הליבה,היא מייצרת כרטיסים,אבל היא לא ייצרה את הX800GT,הייתי לוקח את הPowerColor שהיא החברה הכי טובה לדעתי!

פורסם

גם אני חושב שכדאי שתלך על powercolor.

פורסם

לא מומלץ לקנות כרטיסי מסך של החברות שמייצרות את הליבות - כמו ATI כי הכרטיס מגיע בקופסה עם כמה ברגים וחוברת, בלי באנדל ובלי כלום.

כמו כן, לרוב, כרטיסים כאלה כמעט ולא מציעים אפשרות אוברקלוק.

ולכן, לך על ה-Powercolor.

פורסם

ואני יודע שמתישהו תשאל אז אני יענה:

לא, POWERCOLOR עדיף על הSAPPHIRE.

פורסם

pc עדיף

אני חושב ש x800gt זה השם שהחברה שמיצרת את הליבה עשתה ? או שלא

פורסם

pc  עדיף

אני חושב ש x800gt זה השם שהחברה שמיצרת את הליבה עשתה ? או שלא

בדיוק. ATI קבעה את השם.

פורסם

ולמה הוא מיתכוון?

ATI זה חברה שמתכננת את הליבה,היא מייצרת כרטיסים,אבל היא לא ייצרה את הX800GT,הייתי לוקח את הPowerColor שהיא החברה הכי טובה לדעתי!

פורסם

ATI מייצרת את הליבות כמובן, והיא נותנת שמות מזהים ל"קומבינציות שונות" של ליבות\מהירויות זכרון וליבה והחברות שמוכרות את הכרטיסים (GIGABYTE, POWERCOLOR, SAPPHIRE וכו'...) נותנות לכרטיסים את השם המלא שלהם ומייעלות אותם בדרכן שלן (עוד קצת פי'צרים, יציאות DUAL DVI, קירור וכו')

פורסם

זה היה רטורי בישבילי אבל לא לכולם שיגיד את המיבנה של הגוף

פורסם

ב GT לא משנה איזה חברה לקחת ב GTO זה משנה.

פורסם

האמתי שזה ההפך..בGTO כולם על אותם קלוקים וכולם בעלי ליבות משתנות...רק הGT של pc מגיע עם זכרונות בתזמונים טובים,R480 על בטוח,ומהירויות שעון יותר גבוהות.

אולי אתה מתכוון לGTO2...אבל זה כבר משהו אחר לגמרי...

פורסם

Sapphire חברה מפגרת,הקירור שבא עם הכרטיסים שלה על הפנים,וה-X800GT שלהם עם ליבה מיושנת (R420) ולעומת זאת הכרטיסים של PowerColor מגיעים עם קירור איכותי,באנדל עשיר,והליבה הכי טובה לX800GT (R480(

פורסם

בלבולי ביצים מוחלטים - SAPPHIRE היא חברה טובה מאוד וזה שאתה מנסה לעשות אוברקלוק כבד עם הקירור הרגיל זו אשמתך בלבד.

פורסם

בלבולי ביצים מוחלטים - SAPPHIRE היא חברה טובה מאוד וזה שאתה מנסה לעשות אוברקלוק כבד עם הקירור הרגיל זו אשמתך בלבד.

בידיוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים