פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ATI זה חברה שמתכננת את הליבה,היא מייצרת כרטיסים,אבל היא לא ייצרה את הX800GT,הייתי לוקח את הPowerColor שהיא החברה הכי טובה לדעתי!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לא מומלץ לקנות כרטיסי מסך של החברות שמייצרות את הליבות - כמו ATI כי הכרטיס מגיע בקופסה עם כמה ברגים וחוברת, בלי באנדל ובלי כלום.כמו כן, לרוב, כרטיסים כאלה כמעט ולא מציעים אפשרות אוברקלוק.ולכן, לך על ה-Powercolor.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים pc עדיף אני חושב ש x800gt זה השם שהחברה שמיצרת את הליבה עשתה ? או שלאבדיוק. ATI קבעה את השם.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ולמה הוא מיתכוון?ATI זה חברה שמתכננת את הליבה,היא מייצרת כרטיסים,אבל היא לא ייצרה את הX800GT,הייתי לוקח את הPowerColor שהיא החברה הכי טובה לדעתי!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ATI מייצרת את הליבות כמובן, והיא נותנת שמות מזהים ל"קומבינציות שונות" של ליבות\מהירויות זכרון וליבה והחברות שמוכרות את הכרטיסים (GIGABYTE, POWERCOLOR, SAPPHIRE וכו'...) נותנות לכרטיסים את השם המלא שלהם ומייעלות אותם בדרכן שלן (עוד קצת פי'צרים, יציאות DUAL DVI, קירור וכו')
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים האמתי שזה ההפך..בGTO כולם על אותם קלוקים וכולם בעלי ליבות משתנות...רק הGT של pc מגיע עם זכרונות בתזמונים טובים,R480 על בטוח,ומהירויות שעון יותר גבוהות.אולי אתה מתכוון לGTO2...אבל זה כבר משהו אחר לגמרי...
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים Sapphire חברה מפגרת,הקירור שבא עם הכרטיסים שלה על הפנים,וה-X800GT שלהם עם ליבה מיושנת (R420) ולעומת זאת הכרטיסים של PowerColor מגיעים עם קירור איכותי,באנדל עשיר,והליבה הכי טובה לX800GT (R480(
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים בלבולי ביצים מוחלטים - SAPPHIRE היא חברה טובה מאוד וזה שאתה מנסה לעשות אוברקלוק כבד עם הקירור הרגיל זו אשמתך בלבד.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים בלבולי ביצים מוחלטים - SAPPHIRE היא חברה טובה מאוד וזה שאתה מנסה לעשות אוברקלוק כבד עם הקירור הרגיל זו אשמתך בלבד. בידיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.