עבור לתוכן

מי שיחק בדמו של F.E.A.R ואיזה כרטיס מסך אני אצתרך כדיי לשחק במקסימום גריפקה!! עם

Featured Replies

פורסם

מחשב 2.5 AMD

זיכרון 1G

לוח AGP

פורסם

גם אם יהיה לך 7800GTX (מה שהלוח שלך לא מאפשר) יהיה לו צוואר בקבוק וגם אם לא יהיה צוואר בקבוק FEAR ירוץ על המחשב שלך איטי.

ההמלצה שלי היא אם יש לך באמת הרבה כסף זה Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=9716

פורסם

גם אם יהיה לך 7800GTX (מה שהלוח שלך לא מאפשר) יהיה לו צוואר בקבוק וגם אם לא יהיה צוואר בקבוק FEAR ירוץ על המחשב שלך איטי.

ההמלצה שלי היא אם יש לך באמת הרבה כסף זה Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=9716

יהיה שטות לקנות את זה ולא את X800GTO2 AGP ב550 שקל פחות

פורסם
  • מחבר

מה גורם לצוואר בקבוק המעבד?

פורסם
  • מחבר

יהיה שטות לקנות את זה ולא את X800GTO2 AGP ב550 שקל פחות

אמרו לי שה GTO2 בגירסת ה AGP הוא סתם GTO רגיל

(נכתב פה בפורום)

פורסם

אם לא ידעת אסור לשלוח שתי הודעות אחת אחרי השנייה ועוד בפרק זמן כל כך קצר, תערוך פעם הבאה :kopfpatsch:

פורסם

המעבד יהיה צוואר בקבוק במעבד, אלה אם תעשה רזלוציות גבוהת שבהם לא תוכל לשחק

מה שאני מציע אולי ati יוציאו x1600 בagp והדור החדש ממש חזק בfear

פורסם

יש דבר מאוד מוזר במשחק FEAR,המשחק אמור לרוץ יותר על NVIDIA אבל מה שמוזר זה שהוא רץ יותר טוב על ATI.

לדוגמא:

לחבר שלי יש 6600GT והכרטיס מקרטע לו במשחק אבל לעומת זאת יש לי דוד שיש לו Radeon 9800XT וזה לא מקרטע לו (וגם במחשב השני שלו שיש לו X800GT זה לא מקרטע) וזה על אותו דיסק כי בדקתי את המשחק על כל המחשבים שהזכרתי פה!

ולעומת זאת המעבד עם ה6600GT הוא 3000+ והזה אם הX800GT הוא 2800+ זה מה שמוזר! ולשניהם יש 256MB!

פורסם

מוזר מה שאתה אומר כי לא יצא עוד דיסק של זה רק היום זה יצא

פורסם

אני מתכוון שהורדתי את הדמו ושמתי אותו על דיסק!

פורסם

כמה זיכרון יש על שני המחשבים?

פורסם

1GB

עריכה: אני חושב שפעם קראתי מאמר על זה שבליבה של ATI יש איזה פטנט שמוריד את רמת הקירטועים,כלומר,הכרטיס יקרטע,אבל אם הוא ממש יתאמץ,וגם יש בליבה משהו שגורם לכרטיס לא לקטרע וגם לא לעשות לאגים רצופים.

פורסם

1GB

עריכה: אני חושב שפעם קראתי מאמר על זה שבליבה של ATI יש איזה פטנט שמוריד את רמת הקירטועים,כלומר,הכרטיס יקרטע,אבל אם הוא ממש יתאמץ,וגם יש בליבה משהו שגורם לכרטיס לא לקטרע וגם לא לעשות לאגים רצופים.

מה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים