פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים 1 פתיחת צינורות = ניגמר אחריות 2 אחרי אובר קלוק אפשר להחזיק לסטוק מה שהיה 3 לא תמיד אפשר לעשות על זה
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר 1 פתיחת צינורות = ניגמר אחריות 2 אחרי אובר קלוק אפשר להחזיק לסטוק מה שהיה 3 לא תמיד אפשר לעשות על זה1. אפשר לצרוב ביוס בחזרה, אבל אם הוא נשרף, איך בכלל אני אמור להדליק את המחשב ?2. זה כמובן, אבל כמו שאמרתי, אם הוא נשרף, איך בכלל אפשר להדליק איתו את המחשב ?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אני חושב שצריבת ביוס זה יותר רציני מאובר רגיל עים אובר רגיל אפשר להחזיר עים הוא ניסרף לא רואים שהוא ניצרב או שכן זה תלוי ולי מה שאמרתי ב 3
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אני חושב שצריבת ביוס זה יותר רציני מאובר רגיל עים אובר רגיל אפשר להחזיר עים הוא ניסרף לא רואים שהוא ניצרב או שכן זה תלוי ולי מה שאמרתי ב 3 תגיד לי: WTFFFFFF, אחי בלי לפגוע, אתה בן 7 ? :o לא הבנתי כלום ממה שאמרת, תנסח שוב
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים לפי מה שהבנתי כן, אבל חכה לתגובה ברורה של מישהו מבין טוב בעניין ברור שפתיחת צינורות תחמם את הכרטיס. מפעילים עוד 4 צינורות שהיו רדומים, זה יעלה את צריכת הזרם של הכרטיס > יעלה את הטמפ'. לגבי הביוס..... לא בטוח שאפשר לבדוק איזה ביוס יש לכרטיס אם הוא נשרף ואני לא חושב שהטכנאי בחנות בכלל יתעסק עם בדיקת הביוס אם תביאו לו כרטיס שרוף. אפשר להגיד שהמאורר לא עבד או משהו כזה.....
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר ברור שפתיחת צינורות תחמם את הכרטיס. מפעילים עוד 4 צינורות שהיו רדומים, זה יעלה את צריכת הזרם של הכרטיס > יעלה את הטמפ'. לגבי הביוס..... לא בטוח שאפשר לבדוק איזה ביוס יש לכרטיס אם הוא נשרף ואני לא חושב שהטכנאי בחנות בכלל יתעסק עם בדיקת הביוס אם תביאו לו כרטיס שרוף. אפשר להגיד שהמאורר לא עבד או משהו כזה..... wow תירוץ מעולה אני ישתמש בזה אם יקרה משהו
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים זהו, חזרתי, המחשב שלי פועל, הכרטיס במחשב שלי, ובקרוב תקבלו תוצאה של הכרטיס שלי גם במחשב שליאת התמונה של התוצאה שפרסמתי תקבלו בקרובזה היה על מערכת AMD64 3700+ סאן דייגו1024mb ram OCZוהארדיסק 10,000RPM
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר יאללה תעלה כבר לרשת אני חייב לראות עריכה: ותראה שזה במהירות סטוק שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.