פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים אני זוכר אותך לא זוכר מאיפה אבל יכול להיות מתקופת הוארז שלי...פליט רוטר&קקטוס שכמונישלי כי הניק הקודם שלי היה סלרי והוא עיצבן אותי אז עברתי לזה אין לי מושג למה
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים אולי הניק שלי לא מקורי משהו אבל פשוט אני אוהב ת'שם הזה, הוא שם עם עצמה מסתורית כזאת.... וגם כי אני פשוט מת על אלה:
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים lolאני רואה מאד התעמקת בבחירת הניק שלך lol ;Dגם לי היה p3 450... לא שנאתי אותו כ"כ..
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים את הניק שלי בחרתי אחרי קריאת מאמר באנגלית שנגרר לקריאת ספר בן אלפי עמודים בעברית על "נביא" קץ האנושות ז'אן מישל דה נוסטרדאם שהיה מכונה נוסטרדאמוס.למי שלא יודע נוסטרדאנוס היה אסטרונום ידוע מאוד באותה תקופה, נאמר שהוא חזה את מות מלך ספרד או משהו כזה וגם הוא השתחווה מול עגלת תינוק וכשהאם שאלה אותו למעשיו הוא ענה שהוא קורע ברך מול האפיפיור ואכן אותו תינוק הפך לאפיפיור!מפה לשם הנבואה היא שב2006 ארה"ב תונהג ע"י אישה (היידה הילרי ) ב2008 יעלה רייך אוסטרו גרמני חדש אך הוא יפול אך לא אחרי מלחמת עולם. אגב הייתי נורא סקפטי בעניין עד שקראתי נבואה שבתרגום חופשי אומרת "האישה עם הלפיד תשקע בים" למי שלא הבין כבר האישה עם הלפיד= פסל החירות
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים משה, פלוס העובדה שאני עושה "מווו" הרבה (עוד לפני הטרנד של הפרות של השנים האחרונות!), יצרו ביחד את הניק הנפלא הזה. וגם זה שלא היה לי כוח להתחיל לחשוב על משהו מורכב ומעניין. וגם כי מישהי בקורס שעשיתי לפני שנה ומשהו קרה לי "מווווווווושה". וזהו, נראה לי.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים זה מה שרציתי לשאול אותך...הניק הקודם שלך היה Necessary_Evil לא?למה שינית?
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים שלי על שם הכדורסלן הפצוע הכי טוב בעולם (אחרי גרנט היל).ואני מעריץ אותו כבר איזה 9 שנים.חשבתי להחליף אותו ל PISTOL PIT על שם פיט מרביץ אבל אנשים היו חושבים שזה פיט סמפראס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.