פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים DXT מקורי בעבוע בוע! mess with the best, die like a lame hwzone n00b נ.ב: האנטר, אל תעלב, אתה יודע שאני אוהב אותך :-* Comrad Stalin Ownz 8) נ.ב2: אפילו שיניתי את החתימה שלי.. :'(
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אני בחרתי בשם הזה כי פשוט בוקר אחד קמתי נכנסתי לאינטרנט ובא לי לכתוב את הזה.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים נראה לי שהסיבה שלי היא הטיפשית ביותר: כשנכנסתי למירק לא ידעתי איזה ניק לבחור, אז הסתכלתי על המערכת סטריאו שאז הייתה על השולחן של המחשב, ראיתי שכתוב עליה Mini HI-FI Component System, ומאז אני קומפוננט
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים הממ ....בהתחלה זה היה HardwareAbuser , ואחר כך זה נהיה מוזר מדי , ואז זה נהיה daslicht , וגם זה נמאס לי באיזהשהו שלב , ואז פשוט החלפתי ספק אינטרנט , והיא שאלה אותי איזה שם משתמש אני רוצה שיהיה לי , ובדיוק ראיתי איזו תוכנית על מסוקים בטלויזיה , ודיברו שם על איזה מסוק אב-טיפוס מוזר כזה , אז זרקתי לה prototype , ומאז אני זה אני ...צריך לחשוב על איזה סלוגון מפיל לעצמי ...
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים אני בחרתי בשם הזה כי אני אוהב לשמוע R.E.M. ( :smilyDJ: ),והוספתי PhRreaK (זעת לו סגיעט חטיב ;D) כי זה נשמע טוב...אגב, חשבתי להחליף אותו כי נמאס לי כבר (כמה שנים עם השם הזה...)
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים בחרתי ב BeNDeR כי זהו שמו של הדמות הכי מצחיקה בסידרה Futurama וגם באותו תקופה רציתי נורה להחליף את הניק הקודם שהיה לי
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אני בחרתי את זה....לא מגלה למה... ;D מה איתכם? השם שלך פירושו משהו כמו מר.מתנה (בגרמנית) או מר.גשנק... למה בחרת את זה?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים ScreameR.... מזכיר לי ימים טובים יותר...אני צופה לי בצעקה ואני נכנס למירק באותו זמן... אז רשום לי לבחור ניק רשמתי סקרימר מאז זה אני =]כבר 3\4 שנים...
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים בחרתי את הניק שלי בשביל מולטיפלר ב- ra2 ;Dכשאתה פותח משחק ב- ra2 השרת מסדר את המשחקים לפי שמות השחקנים באלף בית .אז יצא a12beat ככה שתמיד אני ראשון (מחכה קצת זמן שיצטרפו למשחק שלי ) וגם יצא משמעות לא רעהa 1 to beat = אחד שצריך לנצח אותו
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר פששש...אנשים מקוריים יש פה...סחטיין... ו-wizy, אני מנחש שאו שאתה יודע גרמנית, או שקרובים שלך יודעים או שפשוט הסתכלת במילון....תנסה להבין למה בחרתי...זה די ברור...ולא הכי מקורי מבחינת רעיון (ע"ע Sp@tz ), אבל הכינוי עדיין נחמד... :-X
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים פששש...אנשים מקוריים יש פה...סחטיין... ו-wizy, אני מנחש שאו שאתה יודע גרמנית, או שקרובים שלך יודעים או שפשוט הסתכלת במילון....תנסה להבין למה בחרתי...זה די ברור...ולא הכי מקורי מבחינת רעיון (ע"ע Sp@tz ), אבל הכינוי עדיין נחמד... :-X כן..מקורי...אני לא יודע גרמנית..יש לי קרובים שידועים אבל את זה "פתר" חבר שלי שבמהלך הקיץ מרוב שיעמום לימד את עצמו גרמנית!!! נ.ב אתה יכול כבר למחוק בחתימה שלך את זה שיפענחו את החתימה שלך..כי כבר פיענחו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.