פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים שלי coolspot כי פעם היה משחק כזה בקיצור קראו לו coolspot אני פעם שיחקתי בו וסתם לא היה לי מה לשים בתור ניק
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים של cereal killer כי יש בו כפל משמעות חביב כאשר אומרים את זה בקול זה "רוצח סרתי" וככה זה "רוצח הדגנים" כי אני טוחן קופסת קורנפלקס ביום
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים של cereal killer כי יש בו כפל משמעות חביב כאשר אומרים את זה בקול זה "רוצח סרתי" וככה זה "רוצח הדגנים" כי אני טוחן קופסת קורנפלקס ביוםוגם כי זה לקוח מהסרט הכי טוב...Hackers....
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים של cereal killer כי יש בו כפל משמעות חביב כאשר אומרים את זה בקול זה "רוצח סרתי" וככה זה "רוצח הדגנים" כי אני טוחן קופסת קורנפלקס ביוםוגם כי זה לקוח מהסרט הכי טוב...Hackers....לאו דווקא
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים כי פעם אהבתי מאוד את הסדרה Dallasוהיה שם את משפחת Ewingוהייתי צריך לאיזה משחק תפקידים מדיביאלי (ימי-בינמי) שם, אז בחרתי Ewingusועם הזמן (=אבולוציה?) השתנה לEwingum
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים OWNZ 8) 8) 8) או שלא... : יצא מפיו של ה n00b האולטימטיבי. בוא CS !! בוא!!!! :smoke:
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים OWNZ 8) 8) 8) או שלא... : יצא מפיו של ה n00b האולטימטיבי. בוא CS !! בוא!!!! :smoke: אני n00b ? בנתיים אני לא זה שגונב את החתימות המקוריות של אנשים, בנתיים אני זה שכותב לך את החדשות האיכותיות שאתה קורא כל יום, אני n00b ?!?
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים הניק המקורי שלי הואace_X_treme ככה אני ידוע ברוטר, לפחות פעםכשהגעתי לכאן החלטתי לפתוח דף חדש ולשנות למשהו כמו No Nick NickOlas אבל זה היה ארוך איך שהוא בטעות התפתח N N Cשנשמע באופן מחשיד ביותר כמו ננסי למרות שקוראים לי אסףבכל מקרה בכל מקום אני משתמש ב ace_X_treme כי הוא יותר מקורי ונשמע הרבה יותר טוב (ומתלהב)
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אני משתמש בניק הזה בכל מקום ....gamer\hwz\the wave .אני לא ממש מקורי , ויש לי נטייה לשכוח את כל הכינוים שלי אז לקחתי משהו שאין הרבה סיכויים שאני אשכח והוא מורכב מהשם הפרטי שלי ( itay 8) ) ושתי האותיות משם המשפחה שלי .יש פה כמה שמות מקוריים ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.