פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אני בחרתי Manevra בגלל שזה תרגיל בספורט האהוב עליי (גלישת גלים) וזה תרגיל שהוא מסמל התחמקות דומה לסללום בכדורגל או כידרור סטייל עודד קטש של הימים הגדולים שלו :lsvader: .
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים שלי זה לא מי יודע מה מעניין אבל חיפשתי ניק לתמיד שאיתו אני אשחק ב UT במקור וזה התפתח ככה: בהתחלה הייתי פשוט michaelyoffe אח"כ רעיון מגניב שעלה לחבר שלי לראש בזמן שהייתה עוד הודעת שגיאה בחלונות: DJ Error ;D ואיך השם שלי התפתח? The Terminator (כמה מקורי... ) The Exterminator (המדביר??) X-Terminator (לא רע, לא רע...) DXTerminator (נחמד אבל ארוך מדי...) ובקיצור DXT OWNZ 8) 8) 8)
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים הניק שלי הכי טוב! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: מזה הכי טוב - הומו רצחני - שם גדול!!! :lol: שלי מבוסס על השם הפרטי שלי והאות הראשונה של השם משפחה Orr + M = orrm אני לא גאון בשמות אז הלכתי על משהו פשוט
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים Spitfireבגלל שזה אחד המטוסים המהפכניים ביותר בהיסטוריה והניק המקורי שלי הוא -=Spit+Fire=- (כנפיים ופרופלור)אבל אחד הניקים היותר יפים שלי הוא:\\\FacE^HugR///(היצורים שניראים כמו עכביש מתוך הנוסע השמיני)
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים לי אין סיבה מיוחדת למה בחרתי ב- Tiger הניק האמיתי שלי זה Diablero שזה תוכנית טלויזיה מקסיקנית שקוראים לה EL-Diablero
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים את הכינוי שלי אני לא יודע איך או מאיפה יש לי...זה בא במקרה....או מהתקופה שבניתי את האתר שלי לפני כשנתיים...השם צץ בטעות...הפרוש שלו זה זה מין "מעורבל" "מסוחרר"....אומרים שאעני כזה..אבל לא נורא...הייה לי עוד כינויים במשך השנים:Hock - לא יודע אפילו למה...Black - Ridder - כנ"לואז בסופו של דבר נשארתי עם Wizy ....
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים טוב זה אני טייגר רק שיניתי את השם לשם האמיתי שלי אתה יודע שאתה יכול לשנות את הניק ניים ביוזר הקיים בלי לפתוח חדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.