פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים ניכנסתי לצ'אט עכשיו הוא בניוי בשפת Java. והאקספי שאל אותי עם אני רוצה להוריד כזה כמו Update שהדפדף יתמוך ב Java קיצר בטעות סיימתי לא ושלא יראה שוב. עכשיו אני לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל החרא הזה. לשחק שנוקר. סעמק.. איך מסדרים את זה? תודה אנשים...
פורסם 2001 בדצמבר 2523 שנים מחבר אני לא רוצה לעשות Windows Update.יש דרך אחרת. :asthanos: :asthanos:אנשים בבקשה זה דחוף מאוד...
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים מחבר אנשים בבקשה תעזרו לי זה דחוף לי מאוד וזאת בעיהJAVA מעצבנת מאוד בבקשה אנשים ...
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים אני לא רוצה לעשות Windows Update.יש דרך אחרת. :asthanos: :asthanos:אנשים בבקשה זה דחוף מאוד...הציעו לך פתרון, אבל אתה לא רוצה ליישמו.בעדכון, תבחר רק את מה שקשור ל-JAVA, ולא יהיה לך באלגן עם עדכונים אחרים, בהנחה שאתה מפחד מהם.
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים מחבר ממי לפחד?ואני שונא לעשות Windows Update מסיבה אחת שאני על 56KB וזהלפעמים נתקע לי באמצע וזה חרא! אז אני רוצה שמישהו אחר פה יעזורלי בטוח מישהו פה יודע מה הבעיה זה לא כל כך מסובך... ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים תמתין והדף ייטען עד הסוף... מה לעשות, גם למשתמשי "הפס-הרחב" זה איטי (לפעמים לוקחות מס' דקות טובות עד שהדף נטען במלואו). סבלנות אח סבלנות!
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים מחבר זה לא העיניין... אני חכתי יותר מ9 שעות במשך כל הלילה אני השארתי את זה...זה היה פשוט תקוע. אין עוד דרך לתקן? אם אין אני יפרמט ויתקין מחדש...
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים ישנו קובץ שנקרא msjavx86 אותו יכול להוריד ממיקרוסופט הוא שוקל 5.24 מגה והוא נותן לך תמיכה java לאקספלורר 6ל-win2000/xp וחוץ מזה ברגע שאתה נכנס לאתר שנכתב ב-java אתה מתבקש להוריד את הקובץ הנ"ל ומערכת ההפעלהמתקינה לך אותו הוא נקרא virtual machine .תוכל להוריד אותו מפה http://www.microsoft.com/java/vm/dl_vm40.htm
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים מחבר תודה אחי נראה לי שזה מה שהייתי צריך אני יוריד וידווח לך אםזה עזר בכול מקרה תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.