עבור לתוכן

הצילו הלוח מקצר!

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים.

התקנתי את המחשב החדש שלי הכל היה טוב במשך יומים לפתע הוא התנתק ומאז כשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק ומיד מתכבה בדקתי מה עושה את הקצר ולבסוף הסתבר שהבעיה נפתרת כשאני מנתק מהלוח את החיבר ATX12V 4 פינים שנמצא על הלוח וכשהוא מחובר אז זה מקצר (ללא החיבור ATX12V המסך שמחובר לכרטיס PCI זמני אינו נדלק כנראה שהלוח אינו מקבל מתח בחלק הזה ללא החיבור הזה זה לא ממש הבעיה הבעיה היא למה הוא כן מקצר עם החיבור). חשבנו חשנו ולא הגענו לפיתרון הבעיה אמרו לי שזה לא הלוח פתחי שוב את המעבד והתקנתי מההתחלה וגם זה לא פתר . ביקר אצלי שכן תכנאי מחשבים הוא ההסתכל הסתכל חשב וחשב ולבסוף טען שזה בטוח לא הלוח ולפי דעתו זהו הספק שאינו מעביר מספיק מטח או לא יודע מה הוא המציא שם. אני פשוט חולק עליו כי המחשב כן עבד עם הספק הזה ולפתע הפסיק לעבוד.

אולי למישהו יש הצעות אחרות לפיתרון??

אני נואשששששששששש

תודה ;D

פורסם

תוציא את הלוח לגמרי מהמארז ותפעיל אותו מחוץ למארז, לפעמים הספייסרים שמחברים את הלוח למארז לא מותקנים טוב וגורמים לקצר.

פורסם
  • מחבר

תוציא את הלוח לגמרי מהמארז ותפעיל אותו מחוץ למארז, לפעמים הספייסרים שמחברים את הלוח למארז לא מותקנים טוב וגורמים לקצר.

גם את זה עשיתי והתופעה אינה נעלמה אותו הדבר עם החיבור מקצר ללא החיבור לא מקצר

פורסם

כדי לשלול בעיה באחד הכרטיסים ובזיכרונות תוציא את כולם (כולל את כ.המסך) ואת כל הזכרונות ותפעיל את הלוח, אם הלוח תקין אמור להישמע מהרמקול הפנימי של הלוח (אם אין כזה אז תחבר אחד) צפצופים דומים לאלו שעושה משאית שעושה רוורס (הציפצופים הנ"ל אומרים שלא מותקנים על הלוח זיכרונות[כי הרי הוצאנו אותם]).

פורסם
  • מחבר

בוא תקשיב בדיוק לתהליך שעשיתי

ניתקתי את כל החיבורים הקיימים (כוננים, כוננים קשיחים, מאווררים השארתי רק את הלוח) חיברתי את החיבור 20 פינים הגדול ולחצתי להדליק ואז המאוור על המעבד החל להסתובב, חיברתי גם את החיבור ATX12V בעל ה-4 פינים ללוח ביחד עם החיבור 20 פינים ולחצתי להדליק המאוור של המעבד החל להסתובב והפסיק מייד למרות שהמנורה של הלוח אינה כבתה זה אומר שהוא המשיך לקבל חשמל אך לא נתן למחשב להידלק משהו כמו, אולי, איזה מנגנון גיבוי שמכבה את המערכת אוטומטית קצת מוזר כי לפני יום כיפור הוא עבד לי ולפתע נכבה ומאז התופעה המוזרה הזו.

פורסם

ניתקת גם את הכרטיסים (כולל כ.מסך) והזיכרונות?

אם כן אז זה יכול להיות 2 דברים או שהלוח לא תקן או שהספק לא תקין, תנסה להחליף ספק ולראות.

פורסם

אתה אומר מחשב חדש?

שמעת על אחריות?

תן להם לשבור את הראש שיחליפו לך את הלוח

פורסם
  • מחבר

יש נציגות לאסוס בישראל? עם כן מה הטלפון שלהם?

תודה

פורסם

מה נציגות על מה אתה מדבר לך לחנות ממנה קנית את זה

שהם ישברו את הראש עם אסוס ועוד דבר יכול להיות מאוד שזה הספק ולא הלוח תנסה ספק אחר

ליפני שאתה הולך אליהם דרך אגב מאיפה קנית את המחשב ??

אם קנית אותו מחנות בחלקים או מורכב אל תתעסק איתו בגלל זה

יש לך אחריות תן להם אותו וזהו

בהצלחה מאיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים