עבור לתוכן

ביוס נעול

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד אבל הביוס שלו נעול על קוד ואני לא יודע מה הקוד איך אני יכול לאפס אותו?

פורסם

אתה צריך לאפס את הביוס בשביל לאפס את הקוד

תוציא את הסוללה של הלוח (רק חבל שזה מחשב נייד וזה סיפור)

:smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

איזה סוולה אחי ניסתי לא עובד סוללה זה רק השעון יש חנות מחשבים אמרו שהם יכולים ליפתוח זה עולה לי 300 שקל

השאלה אמ אולי מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח את זה לבד

פורסם
  • מחבר

יש מצב תאומר לי בעיברית ממה צריך לעשות כי אני לא מבין מה רשום שם

פורסם

300 בשביל להוציא בטריה בני זונות איזה פרנסה :pissed: בשבילם אני מקווה שהחנות שלהם תעלה באש בגלל בטריה של לפטופ :pissed:

אחי חפש בגוגל אני בטוח שתמצא בעיברית :yelclap: רק אם תתאמץ ....

[glow=red,2,300]ותיזהר מחנויות של "פרנסה "[/glow]

פורסם

יש מצב שאתה אומר לי מה דגם של המחשב ואיזה סוג של ביוס :s05:

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאתה אומר לי מה דגם של המחשב ואיזה סוג של ביוס  :s05:

אממ זה פנטיום 3 650mhz אממ איך אני יודע מה דגם הביוס ודרך אגב מישהו יכול להסביר לי

מה עושים לפי הכתבה הבאה:

http://www.elfqrin.com/docs/biospw.html

פורסם

היי

לפי שלב הראשון אתה לא יכול לעשות כלום כי הביוס נעול . את תגש Standard BIOS backdoor passwords ותנסה את הסיסמאות האלה את ,הכל, מכיון שאתה לא יודע איזה ביוס יש לך . אם זה לא עוזר אתה יכול לאפס את הביוס ע"י Flashing BIOS via software ע"י הפקודה , DEBUG מומלץ בדוס אבל לא מהדוס של וינודס , אלא תקח דיסקט אתחול 98 se ותאתחל את המחשב עם הדיסקט ואז תכתוב את הפקודה עם התוספת של הקודים . לדוגמה

DEBUGO 70 17 

וכן על זה הדרך תנסה ותפעיל את הביוס ותראה אם זה עובד אם לא ? תנסה את הכל הקודים . חשוב לציין כי קודם תנסה לאתר את סוג הביוס על ידי תוכנה כל היא .

חיפוש בפורום ימצא כל תוכנית כזו . כדי למנוע תקלות אחרות לא רצויות . ואז תנסה רק הקודים של סוג הביוס שלך .

בהצלחה

דני

פורסם
  • מחבר

אמממ ותגיד יש לך פלאפון שאני יכול ליתיאץ איתך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים