פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים שלום פורום תצוגה וגראפיקה, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב.יש לי כרטיס מסך Nvidia Ge-Force 6600GT 128mb 128bit ויש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטים ובכלל קבצי וידיאוכל פעם שאני מפעיל סרט באיזושהי תוכנה Winamp,WMP,VLC המחשב נתקע והתוכנה מראה שהיא לוקחת 100% משאבי מעבדהתקנתי את הדרייברים שבדיסק (ישנים יחסית) והכל עבד כמו שצריך, אבל כל המשחקים (בגלל שזה דרייברים ישנים) עבדו לאט ורק בהגדרות הכינמוכות של גראפיקה יכלתי לשחק בהם, וזה לא מוצא חן בעיני, במיוחד שיש ל כרטיס חזק כזה, אני לא מוכן להתפשר....לכן התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיצאו בגרסת BETA 81.84 וכל המשחקים פעלו מצוין אך הסרטים שוב נתקעיםואני לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרו לי אני לא יכול ככה או משחקים או סרטים....תודה רבה לכל העוזרים ולכל האנשים שינסו לפתור את הבעיה!!!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים באיזה תוכנה אתה משתמש לראות סרטים אולי תחליף ותראה אולי הבעיה ממנה? בדקת תטמפרטורות של הכרטיס (למרות שאם אתה מפעיל משחקים והכול טוב אז לא צריכה להיות בעיה..)
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר המעלות אצלי בכרטיס בסדר גמורוכמו שרשמתי בהודעה הכל תוכנה שיש לי יש את הבעיה winamp,WMP,VLC,quicktime וכו'ככה שאני לא יודע מה הבעיה...
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר יכול להיות שהכרטיס לא כל כך מתאים ללוח אם שלי והוא עושה לי בעיות....אני שמעתי שזה כרטיס טוב יחסית............אבל למה זה קורה לי??
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר אוקיי פתרתי את הבעיה....הורדתי דריברים חדשים לצ'יפסט כנראה שהכרטיס לא זיה את ה-AGP אצלי במחשבורשם PCIX0 במקום AGPX4 ....אז הורדתי והתקנתי והכל הסתדר רואים סרטים ומשחקים עובדים כמו שצריך....תודה רבה לכל אלה שניסו לעזור !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.