פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים הכותרת אומרת הכל בעיקרון...תודה לעוזרים פשוט זה מעניין יש לי את שניהם ואני לא רואה ממש הבדלים במשחקים וכו' (3dmax \ maya)...נ.בלאנשים שאין להם משהו חכם להגיד כמו:Grave_Diggerשלא יגידו כי זה רק מראה כמה הם טיפשים...(ביקשתי עזרה לא בא לך לעזור אז אל תגיב בכלל!)
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים חשבת אולי לבדוק בFAQ?ואני לא מאמין שקנית שני כרטיסים שאחד מהם עולה מעל 2000 ש"ח והשני מעל 3000 ש"ח ואתה לא יודע אפילו מה ההבדל בינהם אז או שאתה שקרן, או שאתה טיפש
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר חשבת אולי לבדוק בFAQ?ואני לא מאמין שקנית שני כרטיסים שאחד מהם עולה מעל 2000 ש"ח והשני מעל 3000 ש"ח ואתה לא יודע אפילו מה ההבדל בינהם אז או שאתה שקרן, או שאתה טיפשדבר ראשון תשמור על הפה שלך....שאלתי שאלה לא בא לך לענות אל תענה....ובחיים שלך אל תקרא לי טיפש/שקרן...ברור?? ולא אני מתכוון לזה שאני עובד עם 3dmax וMaya ואני לא רואה ממש הבדלים בין מהירויות וכו'...התכוונתי להבדלים במהירויות...לא רשמתי את זה טעות שלי ולא התכוונתי רק למשחקים התכוונתי גם לתוכנות גרפיקה...דבר שני לא קניתי אותם במחירים כאלה אני קונה במחירים אחריםאולי אתה לא משחק במשחקים כבדים מספיק יש מידע על הכרטיסים בסטיקי.far cry\doom 3זה מה שבדקתי....שניהם עובדים חלק...אותו גרפיקה בעיקרון...ה7800GT\GTX יראה את היכולת שלו בדור הבא של המשחקים? יותר מה6800GT?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אתה לא רואה שיפו בתוכנות כגון MAYA ו 3DMAX כי קנית כרטיס למשחקים ולא ל עריכות גראפיות .
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אם קנית את הכרטיסים לעריכה גרפית אז עשית טעות , לעריכה גרפית יש לך כרטיסים כמו הQUADRO של nvidia או הFIREGL של ATIשהם כרטיסים יעודיים לגרפיקה , אבל מצד שני לא יהיו טובים למשחקיםבקשר לשיפור במשחקים אני מניח שזה שאתה לא רואה את השיפור זה לא אומר שהוא לא שם , תריץ בדיקה ב3DMARK05 ותראה את ההבדל בינהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.