פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אני משתמש בדיסק קשיח WD1600JS-00MHB0 כבר חודש , הוא של חברת WD , בנפח 160GB וחיבור SATA2 והוא עובד מצויין , אין BAD SECTORS תזמונים של קריאה וכתיבה טובים וסה"כ אין בעיות , אני מריץ עליו WINDOWS XP סרטים ומשחקים היום שיעמם לי מעט והורדתי את התוכנה של הרשמית של החברה לבדיקת הדיסק קשיח = Data Lifeguard Diagnostic for Windows http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=2&swid=3 כשאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיה הבאה : ניסיתי להריץ את התוכנה מדיסק ללא הפעלת ווינדוס ושוב אותה שגיאה זה קרה לעוד מישהוא ? כדאי לרוץ ולממש את האחריות ? לפי האתר של WD , ושם העזרה ממש לא משהוא ולדעתי גם האתר לא ממש מעודכן ,הכונן תקול לחלוטין , איך זה יכול ליהיות ? תדה מראש וחג שמח ....
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אני חושב שאתה צריך להפעיל את אופציית ה-S.M.A.R.T בביוס ורק אז להפעיל את הסריקה עם התוכנה.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר SMART עובד ועבד כל הזמן וזה עוד מהתוכנה של WD לא שאני מומחה גדול בזה ,ואולי זאת השעה אבל לי זה נראה תקין ( ערכים גבוהים ) אז למה בכל זאת ההודעת שגיאה הזאת כשאני מנסה רק לבצע בדיקה פשוטה ?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים תנסה אולי לבצע את הבדיקה היסודית, אולי זה יעזור(ממילא הבדיקה היסודית היא המומלצת)
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר אם אתה מתכוון לאופציית ה EXTENDED TEST שיש בתוכנה, אז הרצתי את הבדיקה בערך עד החצי ( זה פשוט לוקח המון זמן ואין לי כח לחכות ) ולא היו שום שגיאות. הודעת השגיאה שלמטה (כאילו ה HD מת לגמרי ) זה רק כשאני מבצע QUICK TESTיש לי הרגשה שסתם נבהלתי. בקיצור לגבר השאלה בכותרת: לפי דעתי זה פק בתוכנה שלהם. על פי כל התוכנות האחרות שבדקתי הדיסק במצב מעולה. בהזדמנות אני יכתוב להם איזה מייל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.