עבור לתוכן

שאלה לגבי השארת המחשב דלוק במשך שבוע בעבודה..

Featured Replies

פורסם

חג שמח לכולם.

אני לא ידעתי אם זה המקום הכי מתאים, בכול אופן ביום שבת אני נוסע לאילת ואני רוצה להוריד בנתיים כמה סרטים מKAZZA וכדומה..

עכשיו יש לי עוד איזה 2GB להוריד אני פשוט רוצה לראות את הסרטים עם חברים יום יומים אחרי שאני חוזר מאילת..

אין לי בעיות של חום יתר המעבד של הוא 1.6GHZ INTEL של WILLAMETTE הטמפרטורה שלו במאמץ היא 48 וטמפרטורה של לוח אם 35 גם במאמץ הם יש סיכוי שאם אני אשאיר את הKAZZA משהו יקרה לכרטיס מסך מעבד לוח אם יכול להיות שמשהו ישרף כי אף פעם לא השארתי את המחשב שלי דלוק יותר מיום בעבודה..

תודה מראש לעוזרים.

צום קל :beerchug: :auto: :anim-jjd: :alcoholic:

פורסם

לא יקרה כלום כול עוד הקירורים תקיניים ועובדים

פורסם
  • מחבר

לא יקרה כלום כול עוד הקירורים תקיניים ועובדים

זה היה ברור לי אבל אף פעם לא השארתי את המחשב כ"כ הרבה זמן דלוק בעבודה אז מה שאני שואל יכול להיות שאחרי כמה ימים אחד המאוורים יפסיק לעבוד או משהו או שהמחשב יתחמם יותר מדי ויפסיק לעבוד(על ההורידה כאילו יתכבה) הסיכוי שמשהו כזה יקרה אם לא היו לי בעיות עד עכשיו הוא ממש קטן נכון?

פשוט שמעתי על מקרים שהשאירו את המחשב דלוק הרבה זמן וספק או משהו כזה נישרף

פורסם

לא מאמין שיקרה משהו (אלה אם כן יש לך מזל של עז-ים... ;))..

אין לך מה לדאוג ולשרוף ספק כוח שאתה במצב מנוחה (אינטרנט/הורדות כוכו) יהיה קשה

ואין שום סיבה שאם הוא סחב כמה שנים (כמה שהוא אצלך) דווקא בכמה ימים האלה שתיסע יקרה משהו (מי יודע אולי..חח)..

ומקסימום או שתגיד לאחד השכנים/דודים/חברים שיבוא שיבדוק מה קורה

או שתכוון את הקאזה (אני לא יודע ממש אם יש תאופציה הזאת אבל תבדוק) שתתכבה אחרה שסיימה להוריד

או עם תוכנה מסוימת (לא זוכר בדיוק מה השם שלה)..

:smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

אני מאמין שלא יקרה כלום אבל הזהירו אותי כל הזמן לא להשאיר את המחשב פתוח !!

בכול אופן אני אשאיר אותו MAX ישרף לי המחשב בכול אופן עוד פחות משנה אני קונה חדש ובזמן הזה אני יכול להשתמש בשל אחי שהוא "קצת" יותר מתקדים

אני קצת מגזים טוב 2 וחצי בלילה לל"ט וצום קל עם שמפניה :alcoholic: נסיעה בכיפור :auto: וכמובן עישון :anim-jjd: אין שכחתי פוקפורין :cwm39:

טוב סליחה על ההגזמה מאוחר צום קל :)

פורסם

אני בכלל לא מכבה את המחשב ותראה את המפרט שלי אחי ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים