עבור לתוכן

B&W2 איך אני גורם שיהיה 100% GOOD?

Featured Replies

פורסם

תגידו, ב'רצון' שלהם, יש לי הרבה פעמים רצון לישון ורצון לזמן חופשי. איך אני מעניק להם את זה ?

פורסם

גם אני לא ממש סגור על זה אבל בנתיים הגעתי למסקנה שהרצון של הזמן חופשי נגרם מזה שיש יותר מידי diciples ואת הרצון של השינה אני פותר כשאני מעביר את השעה ללילה ותופש כמה אנשים ושם אותם בבתים

פורסם

טוב אני התחלתי תמפה עם ה AZTEC,תמפה הקודמת עברתי אך ורק על ידי IMPRESSION! והEVIL היה על 49% ואז לא יודע מה קרה הוא עלה ל90,תגידו מה אני צריך להביא לאנשים האלה בישביל שיעשו תדבר שלהם? הבאתי להם אנשים בכול הגיליים,מיים,אש,קיצר הכול ולא יודע מה עוד..

אה ומה אני עושה ב 4 הפסלים האלה שכתוב להם תזמן אני יודע את הזמן אבל לא הבנתי מה לעשות ואיך אני יודע בידיוק מה הזמן כשאני מעביר אותו...

פורסם

אתה מדבר על המכשפות האלה באמצע? תביא להן ילד קטן ;D (שטני אני יודע אבל זה מה שהם רוצות , למרות שעדיין לא הבאתי להם אחד אבל הבאתי להם איש מבוגר והם אמרו שהוא נראה טוב אבל קצת מבוגר מידי בשביל הטקס אז הבנתי שהם רוצות ילד , פשוט רק התחלתי את העיר לא מזמן ואין לי עדיין ילדים , תגיד לי אם צדקתי)

והחוגות האלה , אני הגעתי למסקנה שהשעה היא בין 6 ל 8 בבוקר (אני צודק?) אבל גם לי אין מושג מה עושים עם זה :-\

פורסם

כמעט כל הזמן הרצון של הכפריים של לישון וזמן חופשי הוא על 100 אחוז...

איך אני עושה שיהיה להם זמן חופשי ,ושיישנו..

פורסם

אה אני במפה האחרונה יו איזה קשה!!!

למכשות אתפ צריכים להביא זכר בגיל 21 בדיוק!

תביאו לי תמונה של השעון במישחק ואני יסמן כי אין לי כוח להסביר!

פורסם

תותח! אני כבר מזמן סיימתי את המפה (זה לא היה קל מידי? היא יותר קלה ממפות קודמות בהרבה..) אני סתם מפתח את העיר שלי ושובר את הראש עם המשימות האלה

הנה תמונה של השעון:

untitled2wb.th.jpg

[עריכה]

לא משנה , הבנתי מה צריך לעשות , ובכלל התכוונת לתמונה של השעון בשמיים :P

פשוט צריך להזיז את השעה למה שרשום בכל אחד מהעמודים בשעון שמש ואז הוא נדלק , איך לא חשבתי על זה לפני כן :kopfpatsch:

פורסם

רגע מה אני היחיד פה שלא זז מהשלב השני כי אי אפשר לשחק בו עם לאגים מעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש כאן עוד אנשים עם 6800 GT שמחכים שיצא הפאטצ' לפני שישחקו במשחק?

פורסם

אוקי היום סיימתי את המשחק! פשוט גאוני! סיימתי עם האריה. אה ו 100% EVIL

אני התחלתי מחדש ובחרתי את הזאב.

הפעם אני ישחק רק טוב.

YoShow יש כבר פאטץ. וחשבת להוריד את הDETAILS ל LOW?

פורסם

אני מדבר על פאטצ' חדש... והורדת ההגדרות הגראפיות לא מתקנת כלום...

פורסם

חבר'ה בעולם שלישי...נתקעתי באיזה משימה שאומרים לי להעביר חבית של שמן אגוזים מאי לאי..

איך אני עושה את זה? כל הזמן שאני מנסה להעביר את החבית עד קטע מסויים של בקע כזה באדמה אז הוא מחזיר את החבית להתחלה...

פורסם

בשעה טובה סיימתי גם אני את המשחק ;D :xyxthumbs:

המפה האחרונה הייתה קשה לאללה , (מזל שהיפנים והNORSE באו לעזרתי ...), נאלצתי לוותר לגמרי עם הקטע של הGOOD ונכנסתי באמ-אמא שלהם עם צבא ענק ובעיקר היצור

BMC - אני לא זוכר משימה כזאת כנראה פספסתי אותה .... בכל מקרה כשמסיימים את המשחק אתה חוזר למפה השלישית ולהתחיל מההתחלה עם כל הtribute שצברת והדברים שהשגת אז אני יחפש אותה

פורסם

לא נורא ,כבר הצלחתי את זה...תודה בכל מקרה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים