עבור לתוכן

מדוע אני אוהב את ישראל?

Featured Replies

פורסם

שוב, מאיפה אתה שולף את ההערכות שלך? רוב הסיכויים הם שאתה ממציא מהראש בהסתמך על דיעות קדומות.

ערבית היא שפה רשמית בישראל, תשלים עם זה. אם בכנסת מוצב שילוט בערבית זה אומר הכל.

• תגובות 96
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי בנתב"ג מעל 10 פעמים (תכפיל את המספר אם אתה מכליל את ה"חזור"). אני לא ממציא מהראש בהסתמך על דיעות קדומות שאין לי.

אני יודע שערבית היא שפה רשמית בישראל וזה בהחלט מוצדק יש מיעוט ערבי גדול ואנחנו צריכים לתת להם שוויון זכויות ולאמץ אותם אלינו.

אתה סתם ממהר להכריז שאני גזען כי אני לא רואה בזה ביג דיל שאין שלטים בערבית בנתב"ג 2000.

פורסם

מה לעשות שלא כל הערבים יודעים לקרוא עברית או אנגלית?

פורסם

ערבי שלא יודע עברית ואנגלית לא כל יום טס לחו"ל

בחודשים האחרונים הגיעו מעל ל3000 תיירים סינים לישראל שרובם בטח לא יודעים אנגלית, אדרבא עברית. נשים שלטים בסינית?

פורסם

אתה מכיר מישהו שכן טס כל יום לחו"ל?

והנה שוב אתה מתחיל עם הדוגמאות המפגרות. אנחנו מדברים על אזרחי ישראל, להזכירך.

פורסם

אך אתה מתאר במאוד כלליות, למשל המורה שלי לערבית הוא בנאדם מאוד מפותח ועם השקפה של דו קיום. אז מה הילדים שלו שרק בכיתה ג יחלו ללמוד עברית ואנגלית צריכים להיפגע מכך?

פורסם

בס"ד

כי זאת המדינה של הי'הודים ואני י'הודי

פורסם

בס"ד

כי זאת המדינה של הי'הודים ואני י'הודי

אל תגרום לי להגרר לדיונים מיותרים על התנ"ך כי יש לי מספיק מה לכתוב על כך.

פורסם

אך אתה מתאר במאוד כלליות, למשל המורה שלי לערבית הוא בנאדם מאוד מפותח ועם השקפה של דו קיום. אז מה הילדים שלו שרק בכיתה ג יחלו ללמוד עברית ואנגלית צריכים להיפגע מכך?

הם לא יפגעו מכך, הם לא יטוסו מנתב"ג ואם הם כן אז בליווי אבא שלהם.

הדוגמא שנתת משרתת את טענתי כי ערבים ישראלים אשר אינם יודעים עברית\אנגלית הם נדירים, על אחת כמה וכמה ערבים שאינם יודעים עברית\אנגלית בנתב"ג 2000.

אתה מכיר מישהו שכן טס כל יום לחו"ל?

והנה שוב אתה מתחיל עם הדוגמאות המפגרות. אנחנו מדברים על אזרחי ישראל, להזכירך.

שוב לא הבנת את מה שכתבתי, אין לי כח להסביר לך כל פעם אז פשוט עזוב את הדיון בינינו

פורסם

אז לפי הטענה שלך גם לא אמור להיות שילוט בכבישים בערבית.

פורסם

המסקנה שלך שגויה.

פורסם

מדוע? אם הם יכולים להסתדר בנתב"ג אז הם יכולים להסתדר גם בכביש.

ד"א ישנם הרבה ערבים שיודעים רק לדבר עברית בסיסית ולא יודעים קרוא וכתוב.

פורסם

לא אמרתי שהם יכולים להסתדר בנתב"ג

פורסם

בכל מקרה שלטים יוסיפו שלטים בערבית במקודם או במאוחר...

מה לעשות גם אם אפילו ערבי אחד לא טס עדיין צריך לשים את השלטים בערבית וזאת היתה טעות לא לשים אותם מהתחלה....

אבל הוא צודק... יש מעט מאוד ערבים בישראל שיכולים לממן לעצמם כרטיס טיסה ועוד מעט יותר שיכולים לממן לעצמן כרטיס טיסה ויודעים רק ערבית....וזה ממש לא קשור לגזענות או לא....

זה קשור לזה שבמדינת ישראל כמעט כל הערבים הם במצב כלכלי קשה הרבה יותר רוב מהיהודים....

פורסם

גם החרדים במצב כלכלי מאוד קשה והם טסים בעשרות אלפים כל שנה לחו"ל. הבעיה היא שהמדינה שמה זין על כל מיני אוכלוסיות כמו ערבים, נכים וקשישים ואחרי זה מצפה שאנשים ימותו כדי להגן עליה ועל קברניטיה המושחתים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים