פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מדוע אני אוהב את ישראל? אני אוהב את ישראל משום שאמי ישראליה, מפני שאבי ישראלי,מפני שהדם הזורם בעורקי הוא ישראלי, מפני שישראל היא האדמה שבה קבורים המתים שאמא מבכה ואבי מוקיר,מפני שעיר הולדתי,לשון דיבורי, הספרים שעליהם אני מתחנך הם ישראלים;מפני שאחי, אחותי,חבריי,והעם הגדול שבחיצתו אני חי, והטבע היפה הסובב אותיוכל הנגלה לעיני,כל שאוהב אני, שאני ואני מעריץ - כל זה ישראלי.אני נשבע שאשרת אותך [ישראל] כפי שיתאפשר לי, בתבונת השכל, בכוח הזרוע והלב,בשפלות הרוח ובהעזה ; ואם יבוא יום ואדרש לתת למענך את דמי ואתחיי, אשפוך את דמי ואמות, כשאני זועק השמיימה את שמך הקדוש ומשגר אתנשיקתי האחרונה אל דגלך הקדוש.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אני אוהב את ישראל כי עליתי לישראל לפני 15 שנים וטוב לי פה.כשאני חושב על זה, באמת התחלתי לאהוב את המדינה אחרי שירותי בצה"ל.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מדוע אני אוהב את ישראל? אני אוהב את ישראל משום שאמי ישראליה, מפני שאבי ישראלי,מפני שהדם הזורם בעורקי הוא ישראלי, מפני שישראל היא האדמה שבה קבורים המתים שאמא מבכה ואבי מוקיר,מפני שעיר הולדתי,לשון דיבורי, הספרים שעליהם אני מתחנך הם ישראלים;מפני שאחי, אחותי,חבריי,והעם הגדול שבחיצתו אני חי, והטבע היפה הסובב אותיוכל הנגלה לעיני,כל שאוהב אני, שאני ואני מעריץ - כל זה ישראלי.אני נשבע שאשרת אותך [ישראל] כפי שיתאפשר לי, בתבונת השכל, בכוח הזרוע והלב,בשפלות הרוח ובהעזה ; ואם יבוא יום ואדרש לתת למענך את דמי ואתחיי, אשפוך את דמי ואמות, כשאני זועק השמיימה את שמך הקדוש ומשגר אתנשיקתי האחרונה אל דגלך הקדוש.זה נגמר, בעלות הברית ניצחו. אתה מוכרח לברוח לארגנטינה כעת.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אממ .... כי רק כאן כל אחד יכול להרמס על ידי כל השאר בצורה שווה ... אבל המקום סה"כ פסדר ... לא מלהיב מדי , ולא נורא מדי .בעצם כשאני באמת חושב על זה , אני חולה על המנטליות הישראלית המעוותת ההזויה הזאת .
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים כשבאמת תצטרך את המדינה היא לא תהיה לצידך (מי אמר חולי סרטן?) אז כדאי לשמור על פרופורציות.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים ^^^^^מה עניין שמיטה להר סיני??ולפותח הת'רד: כזה פאתוס קשקשני לא שמעתי הרבה זמן. איזה שטויות במיץ.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים ניסיתי להסביר לו שזו אהבה חד צדדית - הוא אוהב את המדינה אך היא לא תחזיר לו אהבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.