עבור לתוכן

שאלה לגבי אחוי,גיבוי

Featured Replies

פורסם

נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות

1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון

2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון

3 יצירת גיבוי

מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה?

מזה יעזור לעשות איחוי לכונן?

כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?

פורסם

1.בדיקת שגיאות היא די חשובה, מה שזה בעצם עושה מריץ סריקה בהארדיסק ומנטר את הסקטורים הפגומים בו ומסמן אותם כאי שמישים, חלקים שהוא מזהה כניתנים לתיקון הוא מנסה לתקן ומדיע לך בסופו של דבר אם הצליח או לא דרך הסטיטיסקה שאתה מקבל בסוף.

לגבי הסקטורים הפגומים אם אתה מפרמט את ההארדיסק בפירמוט יסודי אולי תהליך זה יעזור לתקן גם הסקטורים הפגומים.

2.איחוי הוא תהליך שמסדר כל תא ותא בהארדיסק, מה שטוב בזה שככה המחשב יוכל לגשת מהר יותר לקבצים במקום שהוא יצטרך לבקש קובץ מסויים מ3 חלקים בהארדיסק הוא ישר פונה לאותו איזור וזה גורם למחשב לעבוד מהר יותר ובעיקר להעתקות קבצים וטעינות של משחקי מחשב.

הגיבוי שנעשה דרך הכלים שקיבלת בתוך מערכת ההפעלה הוא גיבוי של הגדרות והתקנות אחרונות של התקופה האחרונה בה השתמשמת במחשב ככה שאם ישנה תקלה כלשהי ואתה לא מצליח לפתור אותה תמיד תוכל לחזור לגיבוי שנערך בזמן קדום יותר וזה יוכל אולי לעזור לפתרון הבעיה

הגיבוי שאתה עושה פה בעצם זה לא לכונן שלם ככה שלא תוכל אחרי פורמט לשחזר מיד את הכל, זה כבר עושים עם כלים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים