פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אם אני ישלח להם מייל אתה חושב שהם יענו לי? (ברצינות לא בציניות)כי האתר הזה הוא מאוד גדול ולא בטוח שיש שם איזה מישהו שקורא את כל המיילים שמגיעים אליהם!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים כי הם גם מיוצרים ע"י חברה הודית, MOSER BAER, ונחותים מורבטים שיוצרו בטאיוון (MCC) או ביפן (TY).
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אוקי הם חזרו אלי (די מהר)ואמרו לי שכל מה שהתאר יודע נמצא בעמוד המוצר ואם אני רוצה מידע נוסף אני צריך לפנות לעמוד החברהאז זה מה שעשיתי וחיפשתי את הדגם שאני הולך לקנותוכתוב טיוואן זה טוב או לא טוב?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אהה באמת ??אני חשבתי שטיאוון זה בין הגרועים אוקי תודה רבה לכל העוזרים :yelclap: טל
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים טיוואן בארץ זה MCC. כלומר מיוצר עם ה DYE של מיצובישי ע"י CMC בד"כ. על הדיסקים שלך כתוב ADVANCED AZO כך שאני מאמין שזה MCC, אבל עד שלא תקנה לא תדע.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר תאמת זאת פעם ראשונה שאני הולך לקנות מדיות DVD (אני גם קונה באותה קניה גם את הצורב דיוידי של טושיבה) אז נראה איך הם מקווה שטובים 34 דולר עולים לי חסר להם שלא יהיו טובים :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים כי הם גם מיוצרים ע"י חברה הודית, MOSER BAER, ונחותים מורבטים שיוצרו בטאיוון (MCC) או ביפן (TY).הורבטים שקניתי באופיס דיפו מיוצרים בהודו ולמרות זאת המדיה קוד של MCC.. אז מה נסגר?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ז"א שהן מיוצרות עם חומרי וורבטים והן לא גרועות.לפותח הטרד - מה זאת השטות על הטושיבה?קנה BENQ1640 או NEC או LG.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר למה מה יש לטושיבה???יש לו את המהירויות תגובה הכי מהירותאני הולך לקנות צורב דיוידי של טושיבה וגם דיוידי רום של טושיבהלא טוב???
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר אפשר לקשל תשובה קצת יותר מפורטת מ "לא"כאילו למה? מה לא טוב בטושיבה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.