עבור לתוכן

בעיה בזיהוי הרדיסק

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 2 אם 40 גיגה ורציתי להוסיף לא עוד 80 גיגה אבל הוא לא מוכן לזהות לי אותו 

המחשב שלי בנוי כך שיש לי פנטיום 2 350 הרץ 512 sdrm

לוח אם אסוס p2b

ואין לי מושג למה הוא לא מוכן לזהות לי אותו

התיעצתי אם אנשים ואמרו לי שיכול להיות שצריך דריבר ללוח אם בשביל שהוא יוכל לזהות לי

אני לא יודע אם זה הגיוני[בקיצור אנשים עיזרו לי

פורסם

שאתה מתכוון לזיהוי

אתה לא רואה אותו גם במנהל התקנים ?

כי אם אתה רואה אותו ופשוט לא מופיעה לך "D"

זה עניין של מחיצות שלא קבעת כלום להארדיסק

פורסם
  • מחבר

לא אחי אני מתכון לכך שיש לי 40 גיגה שהם 20 ו20 אני רוצה להוציא אחד ה20 ולשים במקומו 80 גיגה אני מוציא את ה20 סליב ומדליק את המחשב והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הסליב ולא עולה בכלל לשולחן עבודה

פורסם

השאלה היותר חשובה

בביוס ההארדיסק מזוהה?

או שהוא לא מזהה בביוס אף אחד משני ההארדיסקים כשהחדש מחובר?

פורסם

שים ג'אמפר על הדיסק במקום המתאים לפי המדבקה.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר לי שום דבר שמתי גמפר אני לא יכול לראות אם הוא מזהה אות במנהל ההתקנים כי הוא לא רוצה לעלות ברגע שאני מחבר את ה80 גיגה הוא מתחיל לעלות ובשלב מסוים המחשב אומר שהוא לא מזהה את הסליב בביוס הסליב והמסטר על אוטומת אולי יש עוד איזה פיתרון או שהפנטיום 2 שלי לא יכול לסחוב 80 גיגה

פורסם

יש לי את אותה הבעיה שיש לך.

יש לי פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון, ולוח-אם של אינטל.

הביוס הכי מעודכן לא יודע לזהות דיסקים קשיחים גדולים מ-60GB.

כמו-כן, יש בעיה נוספת שהביוס לא מזהה דיסקים קשיחים עם Buffer של 8MB. הוא מזהה רק דיסקים קשיחים עם Buffer של 2MB.

אמרו לי כאן שאפשר להוריד מהאתר של החברה של הדיסק הקשיח תוכנה שתאפשר לך לפרמט את הדיסק הקשיח בצורה מסויימת ולעקוף את הביוס, אבל לא הבנתי איך עושים את זה.

בכל אופן, אני פתרתי את הבעיה באמצעות התקנת כרטיס PCI-IDE שכולל ביוס משלו, ומאפשר התקנת ארבעה התקני IDE נוספים.

פורסם
  • מחבר

אח שלי דבר איתי עברית אני לא כזה חזק אני רוצה לחבר 80 גיגה ללוח אסוס פנטיום 2 350 הרץ והוא לא מוכן לזהות אותו בשום מצב ההרדיסק תקין עובד על פנטיום 4 בלי שום בעיה אם אתה יכול להסביר איך אני יכול לעקוף את הביוס ואיך עושים את זה במפורט

פורסם

אני לא יודע איך לעקוף את הביוס. אתה יכול לברר באתר של החברה של הדיסק הקשיח.

אם לא תצליח, אז כרטיס PCI-IDE (לא RAID) בעלות של כ-150 ש"ח יפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

תן לי קישור של הכרטיס שאתה מדבר שאני יבין מה זה תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים