פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים יש לי פנטיום 2 אם 40 גיגה ורציתי להוסיף לא עוד 80 גיגה אבל הוא לא מוכן לזהות לי אותו המחשב שלי בנוי כך שיש לי פנטיום 2 350 הרץ 512 sdrm לוח אם אסוס p2bואין לי מושג למה הוא לא מוכן לזהות לי אותו התיעצתי אם אנשים ואמרו לי שיכול להיות שצריך דריבר ללוח אם בשביל שהוא יוכל לזהות לי אני לא יודע אם זה הגיוני[בקיצור אנשים עיזרו לי
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים שאתה מתכוון לזיהוי אתה לא רואה אותו גם במנהל התקנים ?כי אם אתה רואה אותו ופשוט לא מופיעה לך "D"זה עניין של מחיצות שלא קבעת כלום להארדיסק
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר לא אחי אני מתכון לכך שיש לי 40 גיגה שהם 20 ו20 אני רוצה להוציא אחד ה20 ולשים במקומו 80 גיגה אני מוציא את ה20 סליב ומדליק את המחשב והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הסליב ולא עולה בכלל לשולחן עבודה
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים השאלה היותר חשובהבביוס ההארדיסק מזוהה?או שהוא לא מזהה בביוס אף אחד משני ההארדיסקים כשהחדש מחובר?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר לא עוזר לי שום דבר שמתי גמפר אני לא יכול לראות אם הוא מזהה אות במנהל ההתקנים כי הוא לא רוצה לעלות ברגע שאני מחבר את ה80 גיגה הוא מתחיל לעלות ובשלב מסוים המחשב אומר שהוא לא מזהה את הסליב בביוס הסליב והמסטר על אוטומת אולי יש עוד איזה פיתרון או שהפנטיום 2 שלי לא יכול לסחוב 80 גיגה
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים יש לי את אותה הבעיה שיש לך.יש לי פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון, ולוח-אם של אינטל.הביוס הכי מעודכן לא יודע לזהות דיסקים קשיחים גדולים מ-60GB.כמו-כן, יש בעיה נוספת שהביוס לא מזהה דיסקים קשיחים עם Buffer של 8MB. הוא מזהה רק דיסקים קשיחים עם Buffer של 2MB.אמרו לי כאן שאפשר להוריד מהאתר של החברה של הדיסק הקשיח תוכנה שתאפשר לך לפרמט את הדיסק הקשיח בצורה מסויימת ולעקוף את הביוס, אבל לא הבנתי איך עושים את זה.בכל אופן, אני פתרתי את הבעיה באמצעות התקנת כרטיס PCI-IDE שכולל ביוס משלו, ומאפשר התקנת ארבעה התקני IDE נוספים.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר אח שלי דבר איתי עברית אני לא כזה חזק אני רוצה לחבר 80 גיגה ללוח אסוס פנטיום 2 350 הרץ והוא לא מוכן לזהות אותו בשום מצב ההרדיסק תקין עובד על פנטיום 4 בלי שום בעיה אם אתה יכול להסביר איך אני יכול לעקוף את הביוס ואיך עושים את זה במפורט
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אני לא יודע איך לעקוף את הביוס. אתה יכול לברר באתר של החברה של הדיסק הקשיח.אם לא תצליח, אז כרטיס PCI-IDE (לא RAID) בעלות של כ-150 ש"ח יפתור את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.