עבור לתוכן

בשעה רעה..פיצוץ המחשב

Featured Replies

פורסם

לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד..

אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..?

אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו?

בתודה מראש..

פורסם

ממזמן קרה לי משהו דומה בלילה כשהיה גשם ברקים ורעמים אז הדלקתי את המחשב כמה דקות הוא עבד ואז היה מין פיצוץ והוא הפסיק לעבוד אז נתתי את המחשב לתיקון ואם אמרו שנשרף לי משהו בספק והחליפו לי אותו שחחתי איך קוראים לזה ועד עכשיו הספק עובד אז נראה לי נשרף לך הספק קח את המחשב שלך לתיקון ואני לא חושב שעוד נשהו נפגע אצלי כלום לא נפגע

פורסם
  • מחבר

הפיצוץ עצמו קרה בדיוק איך שלחצתי על כפתור ההפעלה..

מקווה שזה רק הספק

פורסם

נראה לי שזה רק הספק תגיד יש לך עוד אחריות?. אתה יודע מה תנסה לעשות תנתק את הכבל מהספק ומהשקע ותחזיר כי פעם ניסיתי לחבר את המאורר כשהמחשב היה דלוק וגם היה פיצוץ קטן וראו חשמל וגם כשהיה קצר בבית ניתקתי את הכבל וחיברתי והכול עבד

פורסם
  • מחבר

המחשב עצמו ישן..

עקרונית ברגע שאני מחבר את הספק הנורה של המחשב מהבהבת במהירות ובוקע ממנו רעש לבן כזה..

שפתחתי אותו ראיתי קבל מפוצץ :)

מחר בבוקר אני אקנה ספק חדש ואקווה לטוב

פורסם

תסתכל אם יש נזק פיזי לרכיבים של המחשב. לרוב אחרי דבר כזה לרכיבים שנפגעים שי שבב שרוף או קבלים מפוצצים.

פורסם

היה לי לוח במחשב 486 שהלך ככה.... פיצוץ,ניצוץ וחור באחד מהצ'יפים על הלוח..... זאת חוויה שחייבים לעבור :yelclap:

פורסם
  • מחבר

עידכון:

קניתי ספק חדש

התקנתי - הכל עובד

הבן זונה הקטן לא לקח איתו שום דבר :)

יום טוב לכולם..

פורסם

שפתחתי אותו ראיתי קבל מפוצץ :)

משהו לא בסדר בלוח, גם אם כרגע הוא עובד. אם המחשב עובד והוא ישן (אין אחריות) - אין הרבה מה לעשות - תשתמש בו עד שהוא יתקלקל שוב (וסביר להניח שהוא ייקח איתו הפעם עוד כמה רכיבים). אם אתה מבין באלקטרוניקה, אתה יכול לנסות לקנות קבל זהה חדש ולהחליף את הקבל המפוצץ, אבל זה סיכון למי שלא מבין.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שפתחתי את הספק..

כלומר הקבל המפוצץ היה בספק ולא בלוח..

פורסם

אם זה לוח אם זול אז זה בטוח ממנו!!!!!!!!!! היה לי לוח אם של biostar ואחריי חצי שנה כל הקבלים שם שדואגים לחשמל התפוצצו!!

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנתם אז אני אחזור..

הבעייה לא הייתה בלוח אם (!) לוח האם בסדר גמור ולא קרה לו כלום..

הבעייה הייתה בספק שקבל בתוכו התפוצץ..

פורסם

אם זה לוח אם זול אז זה בטוח ממנו!!!!!!!!!! היה לי לוח אם של biostar ואחריי חצי שנה כל הקבלים שם שדואגים לחשמל התפוצצו!!

כרגע אני עובד על איזה לוח של BIOSTAR שחבר מצא זרוק בחוץ וכמובן חלק מהקבלים שלו נפוחים אבל הוא עובד פסדר כרגע (כבר חודשיים~) וזה הדבר היחידי שיש לי בינתיים וכל זה בגלל שIS7 הלך, סתם ככה פתאומית, איך אני מצטער על זה שלא לקחתי ASUS עם 3 שנות אחריות.

פורסם

הבעייה הייתה בספק שקבל בתוכו התפוצץ.

זה יכול להיות אפילו יותר גרוע - קבל דפוק => מתח פחות יציב => סכנה לכל הרכיבים במחשב. אם המחשב והרכיבים שבו (ובעיקר הדיסק הקשיח, בעיקר מבחינת המידע) חשובים לך, תחליף ספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים