פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד..אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..?אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו?בתודה מראש..
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים ממזמן קרה לי משהו דומה בלילה כשהיה גשם ברקים ורעמים אז הדלקתי את המחשב כמה דקות הוא עבד ואז היה מין פיצוץ והוא הפסיק לעבוד אז נתתי את המחשב לתיקון ואם אמרו שנשרף לי משהו בספק והחליפו לי אותו שחחתי איך קוראים לזה ועד עכשיו הספק עובד אז נראה לי נשרף לך הספק קח את המחשב שלך לתיקון ואני לא חושב שעוד נשהו נפגע אצלי כלום לא נפגע
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר הפיצוץ עצמו קרה בדיוק איך שלחצתי על כפתור ההפעלה..מקווה שזה רק הספק
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים נראה לי שזה רק הספק תגיד יש לך עוד אחריות?. אתה יודע מה תנסה לעשות תנתק את הכבל מהספק ומהשקע ותחזיר כי פעם ניסיתי לחבר את המאורר כשהמחשב היה דלוק וגם היה פיצוץ קטן וראו חשמל וגם כשהיה קצר בבית ניתקתי את הכבל וחיברתי והכול עבד
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר המחשב עצמו ישן.. עקרונית ברגע שאני מחבר את הספק הנורה של המחשב מהבהבת במהירות ובוקע ממנו רעש לבן כזה.. שפתחתי אותו ראיתי קבל מפוצץ מחר בבוקר אני אקנה ספק חדש ואקווה לטוב
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים תסתכל אם יש נזק פיזי לרכיבים של המחשב. לרוב אחרי דבר כזה לרכיבים שנפגעים שי שבב שרוף או קבלים מפוצצים.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים היה לי לוח במחשב 486 שהלך ככה.... פיצוץ,ניצוץ וחור באחד מהצ'יפים על הלוח..... זאת חוויה שחייבים לעבור
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר עידכון: קניתי ספק חדש התקנתי - הכל עובד הבן זונה הקטן לא לקח איתו שום דבר יום טוב לכולם..
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים שפתחתי אותו ראיתי קבל מפוצץ משהו לא בסדר בלוח, גם אם כרגע הוא עובד. אם המחשב עובד והוא ישן (אין אחריות) - אין הרבה מה לעשות - תשתמש בו עד שהוא יתקלקל שוב (וסביר להניח שהוא ייקח איתו הפעם עוד כמה רכיבים). אם אתה מבין באלקטרוניקה, אתה יכול לנסות לקנות קבל זהה חדש ולהחליף את הקבל המפוצץ, אבל זה סיכון למי שלא מבין.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אם זה לוח אם זול אז זה בטוח ממנו!!!!!!!!!! היה לי לוח אם של biostar ואחריי חצי שנה כל הקבלים שם שדואגים לחשמל התפוצצו!!
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר כנראה שלא הבנתם אז אני אחזור..הבעייה לא הייתה בלוח אם (!) לוח האם בסדר גמור ולא קרה לו כלום..הבעייה הייתה בספק שקבל בתוכו התפוצץ..
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אם זה לוח אם זול אז זה בטוח ממנו!!!!!!!!!! היה לי לוח אם של biostar ואחריי חצי שנה כל הקבלים שם שדואגים לחשמל התפוצצו!!כרגע אני עובד על איזה לוח של BIOSTAR שחבר מצא זרוק בחוץ וכמובן חלק מהקבלים שלו נפוחים אבל הוא עובד פסדר כרגע (כבר חודשיים~) וזה הדבר היחידי שיש לי בינתיים וכל זה בגלל שIS7 הלך, סתם ככה פתאומית, איך אני מצטער על זה שלא לקחתי ASUS עם 3 שנות אחריות.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים הבעייה הייתה בספק שקבל בתוכו התפוצץ.זה יכול להיות אפילו יותר גרוע - קבל דפוק => מתח פחות יציב => סכנה לכל הרכיבים במחשב. אם המחשב והרכיבים שבו (ובעיקר הדיסק הקשיח, בעיקר מבחינת המידע) חשובים לך, תחליף ספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.