פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר טוב לפי כל הביקורות הכי משתלם ההAeroCool GateWatch Black....היתרון היחידי שלו שהוא תופס שתי מקומות מקדימה במארז, אבל נתגבר על זה....
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אם לא מאוחר מידיכדאי לבדוק את הCOOLERMATE, COMMANDER77 ערוצים, מתחבר ללוח (בעקיפין)גודל רגיל,ושולט באופן אוטומטי על המאווררים (אם אתה רוצה ידני - יש גם..)אני די מרוצה ממנו (אגב, לי יש את ההראדקאנו9, סה"כ הוא לא רע, אבל לא משתווה לאחרים)
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים טוב לפי כל הביקורות הכי משתלם ההAeroCool GateWatch Black.... היתרון היחידי שלו שהוא תופס שתי מקומות מקדימה במארז, אבל נתגבר על זה.... אם אני לא טועה זה חיסרון :
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר אם לא מאוחר מידיכדאי לבדוק את הCOOLERMATE, COMMANDER77 ערוצים, מתחבר ללוח (בעקיפין)גודל רגיל,ושולט באופן אוטומטי על המאווררים (אם אתה רוצה ידני - יש גם..)אני די מרוצה ממנו (אגב, לי יש את ההראדקאנו9, סה"כ הוא לא רע, אבל לא משתווה לאחרים)אפשר לבדוק סל"ד? ולאיזה מאווררים זה מתחבר? יש לזה התראה טובה?צבעוני? מסך lcd? ואם כן איפה קנית את הCOMMANDER7?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים קצת התבלבלתי עם כל המבחר והדגמים -כל אחד רושם משהו אחר מה הדגם הכי מומלץ ומה הכי מומלץ בהתחשבות במחיר (סה"כ 2) תודה על ההבהרה
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים הוא מציג סל"ד (מתחלף בין הערוצים)בנוסף, לכל ערוץ חיווי משלו (גרפי)לא הגעתי איתו להתראה, אבלאם מאוורר אחד מתנתק, לא עובד וכו'הפנל מתחיל להבהב באדום, ולצפצף, בנוסף הוא מגביר את שאר המאווררים לMAXמסך LCD ענק יחסית למתחרים, עם BACKLIGHT בכמה צבעיםהחיבורים שלו הם 3 פינים, 4 חיישניםוכבלים של SET, RESET, שמתחברים במקביל ללוח (כדי לכבות את המחשב וכו'המון כבלים שצריך לסדר, אבל לדעתי הוא מכשיר מצוייןאגבבבדיקה שנערכה - מסתבר שהמכשיר לא נופל בעומס (כלומר, הוא מוציא 11.9 V, אם אני לא טועה)
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר טוב לפי הביקורות, ההמלצות, היחידי שהכי מומלץ לקנות אותו גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הנתונים והחסרונות הוא הAeroCool GateWatch.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים לי יש את הדרייב 4....והוא ממש טוב!לחבר שלי יש את הgatewatch והוא פשוט מעולה!!! יש בו הכל...אם יש לך מקום פנוי תקח אותו...הינה ביקורת עליו בעברית:http://.co.il/reviews/gatewatch.phpטוב צנזרו את הלינק...הינה הלינק http://.co.il/reviews/gatewatch.phpלפני הco.il תרשום pc*tip בלי ה*אני לא מבין את מנהלי האתר, מה הם ילדים קטנים?? שהם מצנזרים כתובות אינטרנט.אני פונה אל מנהלי האתר: אתם יודעים שגם אם תצנזרו אתרים תמיד אפשר למסור אחד לשני את הכתובות בשיטות אחרות. אז במקום להתנהג בצורה ילדותית של "לא מפרסמים אתרים מתחרים" אז אל תצנזרו ואפילו תתנו קישורים לסקירות משם וככה נהיה בשותף בלי "אתרים מתחרים".זה כמו LALA וליונטוורק שכל הדרך התיחסו אחד לשני כאוייבים וחסמו אחד את השני באימיול ובסוף שניהם הפסידו מזה, ורק אחרי שסגרו להם את האתר אז הם התאחדו במקצת והפסיקו להתייחס אחד לשני כאוייבים.אני מחכה להארות (כן עם א') של מנהלים. וגם אם מישהו ייתן לי באן על ההודעה הזאת אז שידע שהוא מתנהג כמו דיקטטור.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר אני לא מבין את מנהלי האתר, מה הם ילדים קטנים?? שהם מצנזרים כתובות אינטרנט.אני פונה אל מנהלי האתר: אתם יודעים שגם אם תצנזרו אתרים תמיד אפשר למסור אחד לשני את הכתובות בשיטות אחרות. אז במקום להתנהג בצורה ילדותית של "לא מפרסמים אתרים מתחרים" אז אל תצנזרו ואפילו תתנו קישורים לסקירות משם וככה נהיה בשותף בלי "אתרים מתחרים".זה כמו LALA וליונטוורק שכל הדרך התיחסו אחד לשני כאוייבים וחסמו אחד את השני באימיול ובסוף שניהם הפסידו מזה, ורק אחרי שסגרו להם את האתר אז הם התאחדו במקצת והפסיקו להתייחס אחד לשני כאוייבים.אני מחכה להארות (כן עם א') של מנהלים. וגם אם מישהו ייתן לי באן על ההודעה הזאת אז שידע שהוא מתנהג כמו דיקטטור.גם אני איתך, בסך הכל הפורום הזה נותן מענה לאנשים שבאמת צריכים עזרה, תחום החומרה זה תחום שצריך לקנות את הדברים הנכונים והמשתלמים, ובמקרה הביקורת על הפאנל הזה פשוט מצוינת.הסירו את הצינזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.