פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אתה קנית סוללות של כמה חברות אחרות והשוואת ביניהם לבין סוללות GP?! אם לא עשית את זה, אז אל תזרוק טענות כאלה בביטחון כזה גדול! GP היא לא החברה הכי טובה בשוק, היא הכי מפורסמת בשוק. יש הבדל גדול מאוד, בדיוק כמו אינטל ו-AMD (או מה שהיה ביניהם פעם).
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים השתמשתי בעוד 2 סוגים של סוללות נטענות ושניהם ממש גרועות. אין לי מושג מה השם של החברות שלהם לא ממש עניין אותיאני רק זוכר שזוג אחד היה בצבע אדום והוא היה 2400ma והוא הספיק לי כמו ה1800 בערך.אז כרגע כל עוד אתה לא מכיר חברה יותר טובה GP שולטים בשוק הסוללות הנטענות ובצדק.דרך אגב גם כש-AMD התחילו הרבה טענו שהם יותר טובים פשוט אנשים פחדו להשתמש בשם לא מוכר. כרגע אף אחד לא מכיר חברהיותר זולה ויותר איכותית מ-GP.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אממ אני יודע שעבר הרבה זמן לת'רד הזה , אבל המלצה קטנה למי שמחפש סוללות עם מטען.במחסני חשמל , מוכרים מטען יחסית מהיר 6-8 שעות (יחסית למטענים של ה 16+)יחד עם 4 סוללות של 2500 ב139 שקלים. מומלץ.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אממ אני יודע שעבר הרבה זמן לת'רד הזה , אבל המלצה קטנה למי שמחפש סוללות עם מטען. במחסני חשמל , מוכרים מטען יחסית מהיר 6-8 שעות (יחסית למטענים של ה 16+) יחד עם 4 סוללות של 2500 ב139 שקלים. מומלץ. אתה יודע שעבר זמן, הרבה זמן, חצי שנה (בעצם יותר) ואתה בכל זאת מגיב? אתה אידיוט??! :
פורסם 2006 במאי 2219 שנים חחח , כן עשיתי חיפוש ומצאתי.קראתי , והחלטתי להגיב , אולי מישהו יתעניין בזה.בכל מקרה , להוא ששאל למעלה , החברה היא GP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.