עבור לתוכן

בעיה עם הצורב

Featured Replies

פורסם

היי

ניסיתי לצרוב היום דיסק רק עם track אחד, והכל עבד כרגיל, לא קיבלתי הודעת שגיאה ב-Nero או משהו בסגנון.

הדיסק עצמו עובד בכונן התקליטורים של המחשב, אבל בקומפאק דיסק הוא לא עובד משום מה...

חשבתי אולי בגלל הקידוד שלו (320kb/s), ניסיתי להוריד את זה ל-128kb/s ועדיין זה לא עבד. :screwy:

יכול להיות שהקומפאק דיסק לא מזהה רק טראק אחד בודד? ???

חשבתי בהתחלה שקרה משהו לקומפאק דיסק, אז ניסיתי לשים דיסק אחר והוא עבד מעולה. ואת הדיסק שלי שצרבתי הוא לא הפעיל. :screwy:

מה הבעיה? :nixweiss:

פורסם

עשית לוFINALIZE? ניסית אותו במכשיר אחר (חוץ מהמחשב)? אולי הקומפאקט שלך לא קורא טוב צרובים?

פורסם
  • מחבר

עשית לוFINALIZE? ניסית אותו במכשיר אחר (חוץ מהמחשב)? אולי הקומפאקט שלך לא קורא טוב צרובים?

מה זה FINALIZE?

לא, לא ניסיתי אותו במקום אחר חוץ מבמחשב, אבל מה זה משנה? זה עובד במחשב. :kopfpatsch:

הקומפאקט שלי קורא מצויין צרובים, לא מהיום אני משתמש בו עם צרובים.

לא מהיום אני צרוב דיסקים, ותמיד זה עבד.

אני לא מסוגל לחשוב על בעיה אחרת פרט לזה שאולי צריך מספר טראקים מסויים בשביל שהקומפאק דיסק יוכל לקרוא... :screwy:

פורסם

אז אם אתה יודע את כל התשובות בעצמך, למה לבזבז זמן לכולם?

פורסם
  • מחבר

אז אם אתה יודע את כל התשובות בעצמך, למה לבזבז זמן לכולם?

:s07: תגיד לי, איפה רשמתי שאני יודע? רשמתי שאני חושב ורציתי לקבל דעה על מה שאני חושב.

האם זה קיים? האם זה הגיוני מה שאני חושב? האם יש קומפאק דיסקים שצריכים מספר טראקים מסויים בשביל להפעיל את ה-CD ?

תודה רבה. :yelclap:

:hi:

פורסם

FINALIZE זה לסגור את הדיסק מצריבה נוספת. בעקרון אתה יכול לצרוב דיסק MULTISESSION ולצרוב כמה פעמים עד שהוא מתמלא. FINALIZE סוגר את האופציה הזו. אם דיסק הוא לא סגור, ייתכן שתהיה בעייה לקרוא אותו במכשירי קומפאקט דיסק. המחשב יקרא הכל, בגלל זה אמרתי לך לבדוק במכשיר אחר.

פורסם
  • מחבר

FINALIZE זה לסגור את הדיסק מצריבה נוספת. בעקרון אתה יכול לצרוב דיסק MULTISESSION ולצרוב כמה פעמים עד שהוא מתמלא. FINALIZE סוגר את האופציה הזו. אם דיסק הוא לא סגור, ייתכן שתהיה בעייה לקרוא אותו במכשירי קומפאקט דיסק. המחשב יקרא הכל, בגלל זה אמרתי לך לבדוק במכשיר אחר.

בחיים לא עשיתי כזה דבר, וזה עבד כמו שעון.

בכלל, הדיסק השני שניסיתי כדי לבדוק אם הקומפאק דיסק בסדר, גם הוא צרוב.

איך עושים FINALIZE? (יש אפשרות עם ה-Nero?)

תודה רבה על כל התשובות. :)

פורסם

בדרך כלל (האמת תמיד) שאתה עושה DISC AT ONCE הוא גם עושה לך FINIALIZE אוטומטית

אם אתה בTRACK AT ONCE,

אז באפשריות תחת לשונית הBURN בנרו יש FINIALIZE וילדו אפשרות לסימון V

פורסם
  • מחבר

אממ... אבל כבר צרבתי 2 דיסקים.  :bash: אין אפשרות לעשות FINIALIZE לדיסק שכבר נצרב?  :nixweiss:

ועוד דבר אחד, אני לא נכנס להגדרות של ה-Nero, אני משתמש ב-Nero StartSmart וכל האופציה שם אוטומטיות, פשוט עשיתי Audio CD וזהו.  ???

בכל מקרה, זאת לא הבעיה. בדקתי בהגדרות של ה-Nero וכמו ש-RK אמר ברגע שצורבים על DISC AT ONCE, ה-Nero מבצע FINALIZE בצורה אוטומטית. :-\

טוב, כניראה שאחי יצטרך ללמוד לבר מצווה עם קלטת מעצבנת. :nixweiss:

פורסם

שניה

אתה לא שומע?

בשביל לעשות FINAILIZE לדיסק שנצרב אתה צריך להוסיף עוד משהו

עדף לעשות DISC AT ONCE, כמעט בכל מצב, זה עדיף

פורסם
  • מחבר

אני לגמרי מבולבל, איך אני יודע אם הצורב שלי תומך ב-Multisession ? ::)

בכל מקרה, הבעיה היא כמו שחשבתי. הקומפאקט דיסק לא מסוגל לקרוא דיסק עם טראק אחד, הוא צריך מספר מסויים של טראקים בשביל שיקרא. ::)

וככה הלכו להם 2 דיסקים... :bash:

פורסם

לא לא הבעיה היא שאתה צריך קומפק דיסק כשר כדי לשמוע את הרבי מוקלט על דיסק

לא כל מערכת כשרה להשמעה ככה

פורסם
  • מחבר

לא לא הבעיה היא שאתה צריך קומפק דיסק כשר כדי לשמוע את הרבי מוקלט על דיסק

לא כל מערכת כשרה להשמעה ככה

:lol: זה לא בשבילי, זה בשביל אחי.

הבר מצווה שלי כבר הייתה ממזמן...  8) (שנתיים  :P )

ועל זה נאמר: "וביום אשר תצרוב את דיסקך לאחיך, ויכלו שתי דיסקים מפרי כיסך" :lol:

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים