פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים שלום לכולם. יש לוח אם k8nf- 9 של ג'יגה בייט עם שמונה חיבורי USB, שניים מהחיבורים נמצאים בקדמת המחשב.כשאני מנסה לחבר את הנגן mp3 שלי של חברת i-river ל- USB שבקדמת המחשב אין תגובה מהמחשב כאילו לא חברתי כלום, וכשאני מחבר אותו מאחורה הוא עובד מצויין.כזכור לי שחבר שלי חיבר אצלי את הנגן שלו ב- USB מקדימה לא היתה שום בעיה.איך אני יכול לבדוק את חיבורי ה- USB ולראות האם כולם תקינים? ואולי בכלל אני צריך לעשות משהו אחר בנושא?תודה מראש
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים [ltr]did you even bothered check if they are connected to the motherboard.[/ltr]
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר כן הם מחוברים, וגם רשמתי שחבר שלי חיבר את הנגן שלו לפני שבוע לא היתה שום בעיה.גם הנגן שלי עבד פעם אבל עכשיו הוא לא עובד
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים זה שהם היו מחוברים לפני שבועיים לא אומר שהם עדיין מחובריםתפתח את המארז ותבדוקאם הם מחוברים ולא עובדים תנסה להעביר אותם ליציאה אחרת בלוח ולראות אם יעבדו (יש לך מאחורה חיבורים עם כבל?)אם עדיין לא יעבדו אז יש בעיה בכבלים שמוליכים מהלוח לפאנל הקדמי וצריך לבדוק היכן יש נתק
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר מז"א אם יש לי מאחורה חיבורים עם כבל?אני ינסה לחבר משהו ל- USB מקדימה ונראה האם הוא מקבל אותו
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים בלוח עצמו יש רק 4 חיבורי USB מאחורה למעלהאם יש לך עוד שני חיבורים למטה אז הם מחוברים ללוח בעזרת כבלקודם כל תבדוק שהחיבורים מאחורה עובדיםעכשיו אם החיבורים למטה עובדים אז תפתח את המארז ותביט על הלוחאתה תראה בחלק התחתון שלו שלושה מחברים צהובים שאליהם אמורים להתחבר הכבלים של הUSBדבר ראשון צריך לראות אם החיבור הקדמי מחובר שםאם הוא מחובר ולא עובד תנסה להעביר אותו למקום שהאחוריים מחוברים (בדקנו והם עובדים)אם אחרי שהעברת הוא עדיין לא עובד אז יש בעיה פיזית בכבלים שמוליכים מהלוח לכיוון החיבור הקדמי, תביט ותחפש היכן הכבל פגום
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים יכול להיות ולא תמצא היה לי פעם FRONT USB פגום ב PCB שלו =\\ , תעבור על השלבים שאמרו פה אם לא הולך אין מה לעשות או שתחליף USB או שתחבר מאחורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.