פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים שלום!אני מחפש מערכת קירור מים מקצועית איכותית בקיצור בין הטובות...המעלות המחשב שלי נעות מ27 ל30 בלי שום מאוורריםכשאני מדליק את המאווררים המעלות עולים ל30 מישהו מכון להסביר לי למה זה ככה?אני רוצה לקנות את המערכת קירור מים בשבילשהמעלות ירדו ל20 זה אפשרי?ערן
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים בקירור מים ובקירור אוויר הטמפרטורה לא יכולה לרדת מתחת לטמפרטורת החדר שהמחשב נמצא בו
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים טמפרטורות מעולות יש לך אחי וכמו שאמרו מעלי קירור מים ואויר לא יכולים לרדת מטמפרטורת החדר
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר בקירור מים ובקירור אוויר הטמפרטורה לא יכולה לרדת מתחת לטמפרטורת החדר שהמחשב נמצא בו טמפרטורות מעולות יש לך אחי וכמו שאמרו מעלי קירור מים ואויר לא יכולים לרדת מטמפרטורת החדר מהי טמפרטורת החדר?
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר למה אתה צריך קירור מים עם טמפ' כאלו טובות , זה לא מספיק לך לא יודע... אולי אתה יודע למה כשאני מדליק את המאוורר החום עולה לעוד יותר?
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים לא יודע... אולי אתה יודע למה כשאני מדליק את המאוורר החום עולה לעוד יותר?סירקולציה לא נכונה של אוויר שיוצרת מערבלות בתוך המארז ולכן החום במקום לזוז נשאר במקום אחד ומעלה את הטמפרטורותתביא תמונה של המחשב עם המאוורים וננסה לעזור לך
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אחלה מעלות יש לך, אבל של מה? של המארז או של המעבד? ועם כן אז איזה מעבד?
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר אחלה מעלות יש לך, אבל של מה? של המארז או של המעבד? ועם כן אז איזה מעבד?לא יודע קניתי מסך LCD והיה בו חוטים כאלה שמודדים את החום היה3 לא ידעתי לאין לחבר אז אחד זרקתי במארז אחד הדבקתי לקיר אחד הדבקתי על הסידירום---------------------------------------------------------------שאלה: משיהו מוכן להסביר לי איך עובד המערכת קירור מיםכיאלו מה היא עושה שהיא מורידה את המעלות במחשב?---------------------------------------------------------------
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים ^^^^ פשוט זרקת במארז?????????????!??!?!?!?! תשים במקומות כמו בן-אדם: ליד הלוח אם, ליד ההארד דיסק...
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים בחיים לא תגיע ככה לטמפ' הנכונות. ולכן יש לך טמפ' כאלו "טובות". תבדוק טמפ' בעזרת תוכנה מתאימה או בביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.