פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים קראתי את הנושאים על הכוננים הקשיחים. אבל אני רוצה תשובה לשאלה שלי:האם יש SATA II שהוא יותר מ160GB? אני אישית לא מצאתי.. ואם אין. אז יש אולי איזה 250GB \ 200GB שהוא גם בערך ברמות של SATA II וגם שקט?..ומה זה הSATA 100 HDD?תודה
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים בטח שישיש SATAII שהוא 200/250/300 ואפילו 400http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=522לא מבין מה הבעיה
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים זהו. אנשים אומרים שWD מרעישים.. האמת יש לי אחד ואני שומע אותו..יש גם אנשים שחושבים שנעלה למונדיאל. אתה הולך להאמין לכל מה שאומרים לך?
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר חחח לאאבל אני מאמין לעצמי. לא התניסיתי עם hd אחרים חוץ מהWD. אבל הWD מרעיש. במחשב שיש לי עכשיו יש רעשים לא מובנים ממקומות אחרים גם. אבל אם מקשיבים טוב אפשר לשמוע את הWD מתאמץ וחורק טיפה.. אם זה לא ככה בדגמים החדשים, ומישהו יכול להעיד לי על כך, תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים במשך השנים היו לי באופן אישי אולי כ-6 WD ואף אחד מהם לא הרעיש בצורה יוצאת דופן. אז אולי נפלת על אחד שכן מרעיש.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אני לא יודע איך ה WD החדשים של ה SATA 2אבל ה WD דיי מרעישים יש לבן דוד שלי SATA1 והוא מצעבןדיסקים טובים ושקטים יש ל samsung , seagate
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים החלטתי ללכת או על הsegate עם NCQ או על הWD עם הsata IIמישהו?אני אישית לא הייתי מבסס את ההחלטה על בסיס NCQ/SATA2 ,קודם כולאתה צריך לוח אם שתומך ב-NCQ ,ו- SATA2 לא מביא שיפור אם בכללכי עדיין צוואר הבקבוק הוא בHD ולא בממשק העברת נתונים שלו.אני דווקא הייתי הולך על WD 160 GB או מקסטור 160GB,שניהם מעולים.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אני לא יודע על מה אתם מדברים יש לי עכשיו דיסק קשיח של WD ובכלל לא שומעים אותו רק במאמץ כשהוא מעביר קבצים גדולים מדיסק רגיל אליו אבל זה דיסק מעולה ולא עושה לי בעיות אבל הכי טוב שהיה לי זה MAXTOR וHITACHI ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.