פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים שלום! לאחרונה הוספתי סטיק של חצי ג'יגה למערכת שלי, ומאז גם לפי העין וגם לפי תוכנות ניטור הביצועים דווקא ירדו. [ שני הסטיקים זהים, 512 DDR של A-DATA בעלי אותם צ'יפים במהירות 400, מוגדרים בביוס לעבוד על 2.5 ] מה הבעיה?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אם הלוח שלך תומך בDC (לפי התמונה הראשונה הזכרונות עובדים בsingle).. תבדוק שרכבת אותם למקום הנכון (מה שכנראה לא עשית לפי התמונה הראשונה).. תעשה בדיקות רוחב פס בלי הסטיק ועם הסטיק ( עם EVEREST/SANDRA וכוכו).. ואין שום סיבה שתיהיה לך ירידה בביצועים (יכול להיות שזה וירוסים או תכונות ריגול שמאיטות לך תמחשב)..
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים תעביר את הזיכרון שבסלוט 2 לסלוט 3 ועם זה לא עוזר אז אין לי מושג(תנסה אני מבטיח לך זה עובד אפילו שזה נשמע מפגר
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר תודה על התגובותהמחשב נקי לגמרי מוירוסים ורוגלה,לגבי הסלוטים הם עכשיו מוגדרים כמו שבתמונהלאן להעביר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים תבדוק שהזכרון על 1T בביוסיכול להיות שבמצב אוטומטי הוא יורד ל2Tתעביר את הזיכרון שבסלוט 2 לסלוט 3 ועם זה לא עוזר אז אין לי מושג(תנסה אני מבטיח לך זה עובד אפילו שזה נשמע מפגרלמה להעביר?אם הלוח שלך תומך בDC הוא לאעריכה:תעביר את הזכרון שלך בביוס ל200 (MAX MEM CLOCK)הזכרון שלך כרגע על 100!!!
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים הלוח שלך לא תומך בDC (לא הסתכלתי לך במפרט טעות שלי..).. תשאיר אותם איך שהם עכשיו רוב הסיכוים שאם הזכרונות על אוטומטי הם על T2 תבדוק אתה זה ותשנה אותם לT1 (זה אחד הגורמים היותר חשובים שמשפיעים על הביצועים)..
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים עריכה:תעביר את הזכרון שלך בביוס ל200 (MAX MEM CLOCK)הזכרון שלך כרגע על 100!!!לא ברור שזאת הבעיה?
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אני מאמין שהוא הבין שזה הבעיה העיקרית (להעביר תזיכרון מ100MHZ ל200MHZ).. אבל חוץ מזה אנחנו מייעצים לו איך לשפר עוד קצת תביצועים לזכרונות.. ופותח התרד הדבר הראשון והחשוב הוא שאתה צריך להעביר את הזכרונות כמו שהמליץ לך (OMRIJ)... ורק אחרה שפתרת תבעיה הזאת אתה יכול להמשיך ל"התעלל" בזכרונות ולעשות מה שאנשים הציעו לך פה..
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים לא ברור שזאת הבעיה?רק תמונה אחת ראיתי כבר מה הבעיה והתפלאתי שאף אחד לא אמר לו את זה!!זה שמעלי.. איך לשפר ביצועים ע"י החלפת סלוטים?!
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אמרתי לו את זה לפני שהסתכלתי לו במפרט (כי אולי הלוח שלו תומך בDC).. אבל הלוח שלו לא תומך אז ירדתי מהעניין (כמו שראית בכמה הודעות מעלי).. והיו עוד עצות חוץ מלהחליף זכרונות כמו להעביר מT2 לT1 (אז אם אתה קורא ומבין מה שאתה רוצה זה לא אשמתי..)...
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר תודה רבה לכולם, העלתי ל-200 וזה הסתדר ( משום מה הם דיי מתקשים לעבוד ב-2.5 CAS + OC קטן.. מה שלא קרה כשהייתי על חצי ג'יגה בלבד.. מוזר )
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אני אמרתי להחליף סלוטים כי בהרבה מודר בורדים רק אם אתה שם זיכרונות בסלוטים מסוימים אז הם עובדים בדואל צאנל!ואל תגידו לא נכון כי אתמול חבר שלי רכש מחשב חדש ובזכרונות שלו היו בסינגל צאנל ואז אני פשוט הזזתי זיכרון אחד סלוט אחד שמואלה סלוט ואז הם עבדו בדואל צאנל!!
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים ברוראבל זה נכון לגבי לוחות/מעבדים שתומכים בדואל צ'אנלזה לא נכון במקרה שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.