עבור לתוכן

צריך עזרה קצת בהחלטה לגבי קניית צורב

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת דבר ראשון אם יש טעם לקנות עכשיו צורב דיוידי עכשיו, או שיש לחכות ולצפות למשו מתוחכם הרבה יותר בזמן הקרוב?

ואם לקנות צורב דיוידי, איזה צורב מומלץ ביותר? אם אפשר לתת הסברים למה דווקא צורב מסויים על פני אחר, למשל בין צורב של נק וצורב של LG :) תודה רבה למי שיוכל לעזור :)

פורסם

אני הייתי ממליץ לחכות קצת,הצורבים הבאים עלינו לטובה יכללו ביניהם LIGHTSCRIBE ו DVD-RAM (שהיה בלעדי ל LG)....טיפה לחכות.

אם אתה ממש לחוץ,אז כל יום שואלים אותה שאלה "איזה צורב מומלץ"...חיפוש קצר ותמצא את כל התשובות.

פורסם

לא נראה לי שיש בשביל מה לחכות היום שצורבים עולים 250 שקל

nec 3540 עובד טוב

פורסם

קנה את LG הוא עדיף על פני הNEC :smile1:

לNEC יש זמן גישה לCDROM איטי בצורה מעצבנת ולכן לא הייתי קונה אותו.

לכתבה מעמיקה על הNEC ND-3540A:

http://www.cdfreaks.com/article/214

לכתבה מעמיקה על LG GSA-4163B :

http://www.cdfreaks.com/article/172

פורסם

גם ל LG זמן גישה ארוך במיוחד.

ה LG עדיף על ה NEC במהירויות הצריבה באותה הגדרה (למשל X16) ובעובדה שיש לו DVD RAM.

ה NEC עדיף בתמיכה הלא רשמית שלו, במהירות צריבת DL וביכולת בדיקת הטעויות.

פורסם

וביכולת בדיקת הטעויות.

יכולות בדיקת הטעויות PIE PIF לא משהו אצל NEC,עדיין עדיף מהבחינה הזו את ה לייטאון הישן והטוב ו BENQ.

סריקת PIF,שבדוגרי הכי חשובה היא בסדר,סריקת ה PIE היא דיי מוגזמת ונותנת יותר מדיי errors.

פורסם

לי אין בעיה של מהירות או זמני גישה ארוכים ב-NEC ND-3500.

אין טעם לחכות ל-NEC ND-4550 בשביל תמיכה ב-DVD-RAM, מכיוון שזה דבר שבכל מקרה לא נמצא בשימוש.

LIGHTSCRIBE לא מומלץ, מכיוון שזה רק בשחור-לבן (גווני אפור), זה דורש מדיות מיוחדות ויקרות, ונראה לי שזה גם מקצר את משך החיים של הצורב.

פורסם

לעומת כוננים אחרים זמני הגישה של ה NEC דיי ארוכים,אבל שטויות...כמה שניות לפה או לפה לא יהרוג אף אחד.

פורסם

אין טעם לחכות ל-NEC ND-4550 בשביל תמיכה ב-DVD-RAM, מכיוון שזה דבר שבכל מקרה לא נמצא בשימוש.

LIGHTSCRIBE לא מומלץ, מכיוון שזה רק בשחור-לבן (גווני אפור), זה דורש מדיות מיוחדות ויקרות, ונראה לי שזה גם מקצר את משך החיים של הצורב.

אולי אצלך זה לא בשימוש.

פעם גם X4 היו יקרות. למה שלא תהיה את האופציה?

לעומת כוננים אחרים זמני הגישה של ה NEC דיי ארוכים,אבל שטויות...כמה שניות לפה או לפה לא יהרוג אף אחד.

גם זמן הגישה ב LG 4163 לא תענוג גדול

יכולות בדיקת הטעויות PIE PIF לא משהו אצל NEC,עדיין עדיף מהבחינה הזו את ה לייטאון הישן והטוב ו BENQ.

סריקת PIF,שבדוגרי הכי חשובה היא בסדר,סריקת ה PIE היא דיי מוגזמת ונותנת יותר מדיי errors.

אתה צריך לשנות את הקונפיגורציה כדי שתתאים לבדיקה א-לה ליטיאון או א-לה BENQ. בכל מקרה ההשוואה הטובה ביותר היא על הצורב שלך בין מדיות שונות והבדיקה נותנת אינדיקציות טובות. חוצמזה, עדיף את זה על כלום.

פורסם

חוצמזה, עדיף את זה על כלום.

זה בטוח ;)

פורסם

אולי אצלך זה לא בשימוש.

פעם גם X4 היו יקרות. למה שלא תהיה את האופציה?

הנקודה היא ש-DVD-RW מספיק טוב עבור רוב האנשים, והמחיר שלו די סביר.

יש הערכה מתי ה-NEC ND-4550 אמור להגיע? במידה וההפרש במחיר בינו לבין ה-ND-3540 לא משמעותי, אז יתכן והוא יהיה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים