עבור לתוכן

מאיה בוסקילה - בושה גדולה !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמרגן של מאיה ציצקילר הוא גיסו של דוד שלי..היא דווקא ממש חמודה אישית, ויש לה קול מדהים שהיה מבייש זמרות וותיקות ממנה.

זה שהיא עשתה תהימנון גרוע זה משהו אחר

[=

רק אני שמתי לב למשהו מוזר במשפט הזה ? :lol:

• תגובות 69
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את האמת שאותי זה הצחיק הסיפור...התקווה הפך לשיר מאיה, כולל עליות וירידות בטונים

פורסם

עצוב שבישראל שנת 2005 הנוסחה להצלחה היא ציצים גדולים.  :-\ עצוב.

אני גם הרגשתי רצון עז להקיא בראש השנה, בתוכנית ההתרמה לנזקקים, "לתת", נתנו לחבורה של כמה "אמנים" לשיר שיר את Imagine של ג'ון לנון.

בייחוד שהם שינו את המילים שלו...  >:(

נחשו לבד מי הייתה בין "האמנים" הללו.  ::)

פורסם

רק אני שמתי לב למשהו מוזר במשפט הזה ?  :lol:

חחחחחחחח אופס!

פורסם
  • מחבר

מאיה שרה מגעיל, אבל שרה פיצוץ לעומת.... ה"זמרת" עם הכל של ילדה מיוחמת בת 4 - רוני "סופרסטאר" :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

עם זמרות הפופ של היום, כבר קשה להבין אם מדובר בפופ או פורנו, פופורנו... :lol:

פעם ראיתי אתר שמציג בפנייך תמונות ואתה צריך לזהות אם מדובר בזמרת פופ או פורנו...

והדבר הכי גרוע, שיש הרבה נוער שמשתתף בתופעה הזאת של הפופורנו, וממש מחונכים לפי זה.

כל פעם שאני רואה קליפים של רוני או של מאיה בוסקילה או זמרות בסגנון, אני פשוט אומר תודה לאלוהים שאני לא בחורה. (אני יודע שזה נשמע פתטי, אבל זה המצב. :kopfpatsch: )

פורסם
  • מחבר

עם זמרות הפופ של היום, כבר קשה להבין אם מדובר בפופ או פורנו, פופורנו...  :lol:

פעם ראיתי אתר שמציג בפנייך תמונות ואתה צריך לזהות אם מדובר בזמרת פופ או פורנו...

והדבר הכי גרוע, שיש הרבה נוער שמשתתף בתופעה הזאת של הפופורנו, וממש מחונכים לפי זה.

כל פעם שאני רואה קליפים של רוני או של מאיה בוסקילה או זמרות בסגנון, אני פשוט אומר תודה לאלוהים שאני לא בחורה. (אני יודע שזה נשמע פתטי, אבל זה המצב.  :kopfpatsch: )

מאיה לא ממש בת נוער :P

פורסם

מה קשור? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים