פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים איך אפשר לימנוע יתפוצצות של המנוע במטוס תגידו עולה לכם רעיונות <<<לא פצצה>>> \/ <------- תושובותתתתתת /\
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כן לתת לכל עובד שם רובה אבל זה לא יהיה טוב ישחדו אותם והכל אפשר לחשוב כמה פעמים כבר טרוריסט מפוצץ מטוס
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אסור לירות בתוך מטוס בתעופה, חור הכי קטן יכול לגדול מלחץ האוויר ולקרוע את כל המטוסאפילו למאבטחים סמויים בד"כ אין נשק חם
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים נגמרו המשחקים, אם רוצים פצצה לא תעלה על מטוס.פותח גלאי חדש ש"מריח" חומרי נפץ וסמים,כאשר עוברים דרכו הוא עושה שאיבה של האוויר ומבצע בדיקה מקיפה של כל החומרים המצואים בו.כבר הוצבו מספר עמדות בנמל התעופה "לינקולן" בניו-יורק, עכשיו הכל שאלה של תקציבים עד שעמדה זו תיהיה נפוצה בכל שדות התעופה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בכל טיסה שלי אני מעלה חומר נפץ במטען.כמעט ולא קורה שמעירים לי על כך. ;D
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בכל טיסה שלי אני מעלה חומר נפץ במטען.כמעט ולא קורה שמעירים לי על כך. ;Dזה במקרה ל אם-16 המוסב שיש במטווח או לאנשוץ? או שאתה לא יורה בהם..?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים לרובה אולימפי חופשי (כן, אנשוץ).לרוב אני שולח 2 קילו תחמושת. בדרך כלל אני מצהיר על זה אבל לא תמיד.רק פעם אחת עיקבו לי את התיק וזה היה דווקא בטיסה חזרה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מטוס זה דבר דיי רגיש,יש המון דברים שיכולים לפוצץ אותו, אפילו ציפור טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.