עבור לתוכן

מה זה גשם ולמה הוא נועד !!!

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה זה בעצם גשם ולמה צריך אותו מאיפה הוא בה

ומה הקשר הננים לגשם ורעם וברק

אני רוצה תושובת לשאלות תודה שלומי

It's here to give assmonkeys like you an acid shower.

פורסם

פעם לפני הרבה שנים ראיתי בארה"ב סידרה שקוראים לה The magical buss היה שם פרק שבדיוק מסביר את הכל על כל העניין הזה.

ד"א מישהו ראה את זה פה בארץ גם? ( אני לא הייתי פה כבר 7 שנים , חזרתי לפני כמה חודשים)

פורסם

תסביר לו עים אתה יודע אל תגיד לו שאתה יודע בלי להסביר לו חח אתה פה כבר שנה לפחות לא ?

פורסם

פעם לפני הרבה שנים ראיתי בארה"ב סידרה שקוראים לה The magical buss היה שם פרק שבדיוק מסביר את הכל על כל העניין הזה.

ד"א מישהו ראה את זה פה בארץ גם? ( אני לא הייתי פה כבר 7 שנים , חזרתי לפני כמה חודשים)

They still show this cartoon in Isra-heck. It's really cute by the way.

פורסם

אני מניח שהתכוונת למהירות האור, למרות שעם מזג האוויר כאן בירושלים, אפשר לרדוף שהקור רודף אחריך במהירות... :bash:

כמו שאמרתי, זה לא משנה איך תגדיר את זה, אם בעננים יש מטען חיובי או שלילי, הרי הסימון הוא סתם, כל עוד שאתה מבחין בין מקרה אחד

לשני (חיובי-שלילי [או מבחינתי שחור-לבן, זה לא משנה השם של זה])

ואגב, אם תספור את מספר השניות בין הברק לרעם ותחלק בשלוש, זה (בקירוב) המרחק בקילומטרים שהברק רחוק ממך

ברטון,

לא הוכחנו כבר (באינדוקציה אפילו, שכן יש לנו כבר 2 מקרים [וזה רק מתוך 2 ת'רדים] {עזוב אני דפוק לגמרי,אני סחוט מעייפות}) שאין קשר?

נכון בגלל שמהירות הקול היא 330 מטר בשניה נדמה לי אז בכל שניה הוא זז 0.3 קילומטר בקירוב,בגלל זה שניה \3 שווה למרחק.

פורסם

שווה למרחק של?

פורסם

אוטובוס הקסמים. נא להדק חגורות.

פורסם

שווה למרחק של?

3sec=1K

פורסם

אוטובוס הקסמים. נא להדק חגורות.

ביליפיפ ( צופר אוטובוס)...

חח הרגת אותי.

פורסם

טוב, הת'רד הזה נפתח כסתם הודעה כדי לצבור הודעות (פותח הת'רד הורחק ד"א), והסיבה היחידה שהוא נשאר פתוח היא כי חשבתי שעוד יש לו סיכוי להתקדם לאנשהו. מסתבר שטעיתי.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים