פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים שמעתי שמישהו רעה חייזר בצבע כחול בלילה שהיה בחוץ לבד האם זה נכון שיש חייזרים בעולם אוו בחלל ?!?? אני לא מעמין כול כח!!!
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים סביר להניח שיש, אבל אף אחד לא יודע אם באמת יש(אולי רק מי שטוען שהוא יודע שיש כי הוא ראה אותו, אבל גם אז, יש את הסיכוי שהוא משקר).
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים הסיכוי שאין חייזרים איפשהו ביקום הוא נמוך מאוד... השאלה היא האם הם הגיעו לכאן או לא
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים הם יותר קרובים ממה שאתה חושב http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144541.0
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אם יש אני ממש מקווה שיש להם טכנולוגיה מיוחדת לגרום לאנשים לדעת לכתוב בלי 100 שגיעוט קתיב
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אני לא חושב שאפילו הם עד כדי כך מפותחים ... אני חושב שברגע שהם נתקלים בזן נחות מהם שלא מסוגל לאיית כמו שצריך , כורתים לו את האצבעות בידיים , ומפצלים לו את הלשון ל3 עם לייזר איימתני , ושולחים אותם לכוכב מרוחק לגלות ל7 שנות בצורת .
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים אני לא חושב שאפילו הם עד כדי כך מפותחים ... אני חושב שברגע שהם נתקלים בזן נחות מהם שלא מסוגל לאיית כמו שצריך , כורתים לו את האצבעות בידיים , ומפצלים לו את הלשון ל3 עם לייזר איימתני , ושולחים אותם לכוכב מרוחק לגלות ל7 שנות בצורת .או כוכב מרוחק, או לבאר שבע...
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים נראה לי שיש חייזרים אבל הם לא מפותחים... אלה לא חייזרים... אלה תימניםסתם סתם חבר'ה קצת הומור
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים גם אם היו חייזרים, סביר להניח שהם היו יודעים עברית יותר טוב ממך...אני בטוח שיש חיזריםמהסיבה הפשוטה, יש יותר סיכויים (והגיון) בזה שיש חיזרים מאשר שאין אותםולשאלה למה לא מצאנו אותם או למה הם לא מצאו אותנו, יש לי 2 תשובות (מתחכמות אבל רציניות)החלל זה מקום גדול מאודלמה מי אנחנו? מגיע לנו שימצאו אותנו?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים זה אבסורד לא להאמין שקיימים איפשהו בחלל חיים תבוניים, ההסתברות שכן היא כל כך גבוהה, בני אדם פשוט אוהבים להרגיש שהם יחידים ומיוחדים בכל היקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.