פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מה תגידו אתם עדיין לא קולטים???הם מבינים את החיה לפי תאימת אותיות שבשם או לפי גאומטריה...?מה השם הפרטי ושם משפחתך?ציטוט של: SamurAchzar ב היום בשעה 11:07:56רשמתי את שמי, כל שקיבלתי הוא תמונה של היטלר, והכיתוב "אתה אכזר".זה עונה על השאלה, אני מניח.מה השם הפרטי ושם משפחתך?באמת מה השם???
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מה תגידו אתם עדיין לא קולטים???הם מבינים את החיה לפי תאימת אותיות שבשם או לפי גאומטריה...?ציטוט של: SamurAchzar ב היום בשעה 11:07:56רשמתי את שמי, כל שקיבלתי הוא תמונה של היטלר, והכיתוב "אתה אכזר".זה עונה על השאלה, אני מניח.מה השם הפרטי ושם משפחתך?באמת מה השם???נעים מאוד, עמרם בן-טובים (AKA SamurAchzar).
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מוזל כששמתי את השם בעברית ובאגלית זה לא עשה לי היטלר. אתה במקרה עבדת עלינו?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מוזל כששמתי את השם בעברית ובאגלית זה לא עשה לי היטלר. אתה במקרה עבדת עלינו? איך אייתת אותו באנגלית גבר? אני מקווה שלא טעית כי כשמדובר בכבוד של השם משפחה שלי אני לא סולח - אני נוקם
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אני צבועבעברית צ?בו?ע (שם של חיה, לטמבל שישאל מה זה צבוע אחרי שניקדתי)In English I am a mouse
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.