עבור לתוכן

התקנת SATA ...ברגעים אלו

Featured Replies

פורסם

לילה טוב אנשים

היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS

80 IDE 0

צורב IDE 1

160 IDE 2

- אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!)

למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS)

ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה

פורסם

"למרות שכולם על MASTERS?" מי אמר ש2 ה HDD אמורים להיות על MASTER אין מצב כזה ששני ההארדיסקים יהיו על MASTER

שים את ה160 על MASTER והשני של ה80 על SLAVE יש משהו עם סינגל שאפשר לעשות שכחתי תשאל בכול אופן אתה אומר להגדיר אותם כך..

פורסם

אין מאסטר בSATA...

אתה צריך לבחור את הכונן הראשי בביוס. (הכונן הקשיח שממנו אתה רוצה שהמחשב יאתחל).

פורסם

פשוט במסך ה-startup ב-bios תבחר שהמחשב יאותחל רק מהsata ובקשר לתגובה הקודמת בטח שיכול להיות ששני התקניי IDE יג'ומפרו כמאסטר פשוט הם נמצאים על 2 כבליי IDE שונים(מהלוח אם יש 2 יציאות IDE ועל כל אחת אפשר לשרשר 2 התקנים)

פורסם
  • מחבר

OK נכנסתי לBIOS  ל CMOS STANDART

אני רואה את השלושה

IDE MASTER 0 שהוא הWD80   הקשה עליו - יש לי אופציה של AUTO ו MANUAL ו NONE - ידני לא נותן לי כלום - כאילו הוא בוחר אותם לפי הזיהוי של בהרכבה או משהו - לא מצלךיח לשנות  :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

אגב NEW צדק יש באמת 2 צמות וכל אחד לPATA (צורב + WD80 ) כל אחד MASTER

פורסם

זה לא התפריט הנכון.

אתה צריך להגיע למסך שבו בוחרים אפשרויות איתחול (פלופי, סידי או הארד דיסק).

במסך הזה צריכה להיות הגדרה שבה בוחרים מאיזה כונן קשיח לאתחל.

פורסם
  • מחבר

בחלון שאתה מדבר עליו - האופציות הן : הארד דיסק \ CD \ USB וכו ...... הוא לא נותן לי אופציה לבחור איזה HD . אני אנסה לכוון אותכם לעזור לי ...... אני לא מצליח להגיע לחלון שייתן לי לסמן את הSATA ACTIVE .... ואז WIN יותקן עליו  אולי FDISK .... אני 4 BOOTDISKS ואני לא מצליח להגיע ל C או D לפרמט אותם - אומר שלא קיים  זה עוזר ??? 

שאלה : אם אני אשחק עם הכבלים והלוח האם יש מצב שיקבל עדיפות

פורסם

הכי טוב,

תנתק את הכונן הישן, תתקין מערכת על החדש ואז תחבר את הישן.

XP יוסיף אותו בתור כונן D או E, ותוכל לשנות את זה אם תרצה. אבל מה שבטוח זה שהחדש יהיה C ולא חשוב איך הוא מוגדר בביוס.

פורסם
  • מחבר

גימל נראה לי הבאת אותה בשיחוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים