פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים הכונן 'E' שהיה של הצורב נעלם. נכון לעכשיו יש לי רק את A של הפלופי,את C של הקשיח וD של הCDROMבDEVICE MANAGER יש את הצורב עם הדרייבר שלו, והוא מצויין כפועל ללא בעיות.ניתקתי את הצורב, הפעלתי וכיביתי את המחשב, חיברתי שוב את הצורב והפעלתי את המחשב. זה לא עזרעשיתי UNINSTALL לדרייבר והעליתי מחדש את המחשב . גם זה לא עזר. (למרות שהדרייבר הופיע)למישהו יש רעיון?יש לי וwindows xp sp2
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים קליק ימני על my computer בחר ב properties גש לתווית hardware תבחר ב device manager בחלון שנפתח תלחץ על אייקון שנקרא scan for hardware changes ותיראה אם זה פותר לך את הבעיה... במידה ואתה לא רואה את האייקון שאני מדבר עליו תלחץ על אייקון שנקראshow/hide console tree פעמיים אבל לא לחיצה מהירה פעמייםאם זה לא פותר לך את הבעיה תבדוק את שהג'אמפר שעל הצורב נמצא במקום המתאים לו
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר עשיתי את זה וזה לא עזר. האם עלי לעשות restart?אני לא חושב שיש בעיה בג'אמפר כי לא נגעתי ברכיב והכל היה תקין
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים תנסה עכבר ימין על המחשב שלי-> מאפייניםלך לניהול דיסקיםאם הצורב מופיע שם תנסה לתת לו אות
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים תבדוק אם הוא מזוהה אצלך בביוסתבדוק את כבל ה-DATA מחובר כמו שצריך...יכול להיות שהוא רופףאו שפשוט תוציא את הכבל, תפעיל ת'מחשבכבה שוב את המחשב וחבר את הכבלואז תבדוק אם זה עזר...
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אל תעשה UNINSTALL לדרייבר, פשוט תמחוק את הכונן מה DEVICE MANAGER ותעשה ריסט
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר בDEVICE MANAGER סימנתי את הכונן, עשיתי UNINSTALL, ואז RESTART,לאחר שעלה המחשב הכונן מופיע בDEVICE MANAGER. אבל אין גישה לצורב.מה זה ניהול דיסקים ואיך נותנים אות?
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים נסה לחבר רק את הצורב בכבל IDE בלי הסידירום, ואם עדיין לא עוזר תחבר (אם ניתן) את הצורב במחשב אחר ותיראה אם גם שם יש את הבעיה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר אני חושב שהבנתי מה היתה הבעיה.הסרתי את Nvidia IDE driver והבעיה נפתרהכנראה שיש באג בדרייבר הזה.תודה לכולם
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים תבדוק אם הוא מזוהה אצלך בביוסתבדוק את כבל ה-DATA מחובר כמו שצריך...יכול להיות שהוא רופףאו שפשוט תוציא את הכבל, תפעיל ת'מחשבכבה שוב את המחשב וחבר את הכבלואז תבדוק אם זה עזר... אין קשר בין הזיהוי של הכונן בביוס ובין הזיהוי שלו בWINS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.