פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אוקי הבעיה היא כזאת.המחשב קופא-כל פעם אחרי זמן אחר 0לפעמים שעות ולפעמים 5 דקות).כל פעם שאני עושה משהו אחר ובקיצור שום דבר שמקשר בין הקפיאות.עד עכשיו המחשב פשוט קפ ולכן גם לא נוצר שום minidup או שורה בevent אבל הפעם אחרי שהוא קפא הוא גם עשה ריסט ונוצר לי קובץ שהשורה הסופית בו הי:Probably caused by : atapi.sys ( atapi!ChannelQueryBusRelation+2f )עכשיו השאלה מה זה?בחיפושים הצלחתי להבין שזה משהו שקשור לכונן cd.יש לציין שאף פעם לא היה שימוש בכונן כאשר הקריסה קרתה.להוריד אפשרויות...וינדוס עם sp2 מעודכן, ביצעתי סריקת וירוסים בעזרת avg מעודכן וגם סריקת דיסק קשיח שלא גילתה בעיה.צריך עזרה דחופה!!!10x.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים תנסה ככהתכנס למינהל התקניםתמחק את הCD תמחק את הבקר של הIDEתאשרהוא יבקש לאתחל אל תאשראחרי זה תעשה רסטרט הוא יתקין מחדש ותראה מה קורה
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר למחוק את כל הבקריי ide? יש לי שלושה...ואותה שאלה לגבי הcd וה-dvd...להסיר את כולם?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים יש לך שלושה בקרים?אני לא מתכוון התקנים אתה צריך למחוק את הבקרים לא משנה כמה יש לךאת כולםההארדיסקים כבר ימחקו לבד אחרי שתמחוק את הבקרים שלהם
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר הבעיה עדיין קיימת אחרי הפעולות האלו.הנה הקובץ החדש אחרי הקריסה האחרונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר ביצעתי...נתתי לה לרוץ בערך חצי שעה, שתי בדיקות תקינות ללא שום eror...יש רעיונות לגבי הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.