עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך -פריז

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה רק במשחקים (אפילו ישנים שרצו כבר מצוין זה לא קשור למשחק חזק שהמחשב לא מריץ)

יש לי אחרי 10 דק' בערך במשחק פריז לחצי דקה ואחרי זה כמעט כל דקה שתיים יש לי פריז

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 4 440MX 64M ויש לי את הדריבר הכי חדש המחשב אחרי פורמט

זה לא קרה לי לפני הפורמט וגם המחשב נראה לי קצת איטי יותר מאז הפורמט

האם הבעיה בכרטיס מסך או שזה איזה הארד דיסק שעומד להישרף??

תודה מראש לעונים

פורסם

היי

תגש לניהול המחשב , קליק ימני על מחשב שלי , ניהול , יפתח לך מנהל המחשב , תיגש למציג האירועים , מערכת ותראה אם יש לך בעיית חומרה כל שהיא .

בהצלחה

דני

פורסם
  • מחבר

??מצאתי שגיאה אבל יש לי את הדריבר הכי חדש וכתוב לי שאני צריך להחליף דריבר

סוג אירוע: ??שגיאה

??מקור אירוע: nv

??קטגוריית אירוע: ללא

??מזהה אירוע: 108

??תאריך: 23/09/2005

??שעה: 17:23:15

??משתמש: ??לא זמין

??מחשב:

??תיאור:

מנהל ההתקן nv4_disp עבור ההתקן ה- display, \Device\Video0 נתקע בלולאה אינסופית. הסיבה היא בדרך כלל בעיה בהתקן עצמו או בכך שמנהל ההתקן שולט על החומרה בצורה שגויה. פנה אל ספק התקן החומרה שלך ובדוק אם קיימים עדכונים למנהל ההתקן.??

פורסם

תנסה לעדכן דריברים

תחפש את הדריברים 81.84

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך הגעת ל 81.84

יש לי את הכי חדש וגם עכשיו בדקתי באתר של NVIDIA וזה 78.01

התקנתי אותו מחדש וגם זה לא עזר זה רק סידר לי את הבעיה של הצבע שמתחלף תוך כדי משחק אבל עדיין המחשב נתקע ואפילו עשה ריסטארט היום

יש אולי איזה תוכנה שתבדוק מה הבעיה???

פורסם

היי

כדי לבדוק ריסטים פיתאומיים גש למחשב שלי קליק ימני, מאפיינים לשונית מתקדם , ותפריט הפעלה ושיחזור ,תלחץ על הגדרות , בתפריט כשל מעכרת הוצא את ה V

מהפעל מחדש באופן אוטומטי, ובפעם שיתקבל ריסט פתאומי הוא יעצר על השגיאה ויראה לך מה הבעיה . . רצוי לציין כי בתגובה שאמרתי לפני כן איך שאתה במאפייני אירוע אחרי התחביר של הודעת השגיאה ישנה כתובת בכחול תלחץ עליה

ותשלח את המידע באינטרנט אולי יש למקרוסופט פיתרון . כמובן תבדוק ביישום אולי זו בעיה אחרת , או קשורה איך שהוא לכרטיס מסך . :screwy:

בהצלחה

דני

פורסם

^^

בפעם הבאה לא יתקבל ריסט פתאומי אלא מסך כחול, ואת המסך הכחול הזה מייקרוסופט לא יפתרו לו אלא רק ינסו למצוא פיתרון ויתקנו אותו דרך עדכון שהם יוציאו באתר שלהם או באחת הגרסאות הבאות של ווינדווס שהם יוציאו

בכל אופן, אתה יכול לקרוא כאן זה מאוד יעזור לך

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים